Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Mega to było na mietku tylko że w nocy. Wymyśl jak by tu w nocy pływać bo dzisiaj też ma wiać. Pracować wtedy nie trzeba to może wieksza ekipa by poplywala, trzeba tylko wymyślić jak tu noc rozjaśnić
Fikus pisze:
innym obejściem problemu jest pływanie w dzien
Fikus pisze:Mikolpa pisze:Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Mega to było na mietku tylko że w nocy. Wymyśl jak by tu w nocy pływać bo dzisiaj też ma wiać. Pracować wtedy nie trzeba to może wieksza ekipa by poplywala, trzeba tylko wymyślić jak tu noc rozjaśnić
dokładnie, dało rade ze stacją to i da sie ze światłem, rzucam kilka pomysłów
1) Drony:
2) Oswietlenie nawigacyjne:
3) Aurora:
innym obejściem problemu jest pływanie w dzien
streetracer pisze:Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Ciśnie więcej osób z Wro na przyszły tydzień? Ma być prawie ciepło i z południa![]()
Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
Piotrbyku pisze:streetracer pisze:Piotrbyku pisze:Przyszły tydzień zapowiada się Mega Hel
Ciśnie więcej osób z Wro na przyszły tydzień? Ma być prawie ciepło i z południa![]()
Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
Więcej to znaczy ile ?? jaka ilość jest zadawalająca ?
KrisIs pisze:Przy NE pływamy na BlueLagune -lewy dolny róg zbiornika.
Fikus pisze:pogoda może nie zachwyca kolorami ale przynajmniej ma charakter, człowiek musi pomyśleć zanim gdzieś pójdzie w deszcz a nie taka lipcowa beztroska...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości