KrisIs pisze:Wolin czy Jastarnia, Jastarnia czy Wolin
Mamy ten sam dylemat

Mikolpa pisze:Rolmigo berekreprezentacja Kunic też się przyłączy? Czy raczej za słabo na Wasze małe rozmiary
rolmigo pisze:Mikolpa pisze:Rolmigo berekreprezentacja Kunic też się przyłączy? Czy raczej za słabo na Wasze małe rozmiary
no myśle że 16m by zagrałoale obserwuję bacznie progno na mietka, bo podstawiając dane do wzoru na współczynnik zadowolenia wyszłoby na mietka lepiej.
do niedzieli jeszcze chwila została więc z decyzją czekam do soboty wieczora, podstawiam dane do wzorui wybór bedzie oczywisty
Mikolpa pisze:No mi też liczby mówią że Miecio ale obawiam się że SW nie wejdzie i z nowu będzie wiać wszędzie tylko nie na Mietku
sander pisze:rolmigo pisze:Mikolpa pisze:Rolmigo berekreprezentacja Kunic też się przyłączy? Czy raczej za słabo na Wasze małe rozmiary
no myśle że 16m by zagrałoale obserwuję bacznie progno na mietka, bo podstawiając dane do wzoru na współczynnik zadowolenia wyszłoby na mietka lepiej.
do niedzieli jeszcze chwila została więc z decyzją czekam do soboty wieczora, podstawiam dane do wzorui wybór bedzie oczywisty
Musisz jeszcze przemnożyć wynik przez współczynnik sprawdzalności prognoz dla kierunku SW, który dla Mietka szacuję na 20% i wtedy wybór już nie jest taki oczywisty![]()
Też wolałbym poczciwego Mietka ale rozum podpowiada że jednak Berek, o ile stacja nie padnie jak to ma czasami w zwyczaju wtedy kiedy akurat wieje to może da nam jakąś podpowiedź w niedzielę z samego rana.Mikolpa pisze:No mi też liczby mówią że Miecio ale obawiam się że SW nie wejdzie i z nowu będzie wiać wszędzie tylko nie na Mietku
Liczę że się zobaczymy w niedzielę, bo wiszę Ci od wakacji zgrzewkę prawdziwego, niewirtualnego piwa
jaczyno pisze:Prawdopodobnie też pojadę na Berka... pierwsze pływanie na śródlądziu.
Napiszcie mi Panowie czy przy tym wietrze pływa się na spocie gdzie jest plaża dla ludzi i jest napisane "surfing verboten" ? czy jest tam jeszcze inny spot z większą ilością miejsca bo te drzewa przy plaży nie wyglądają jakoś specjalnie zachęcająco.
Gdyby ktoś chciał się ze mną zabrać z okolic Polkowic to zapraszam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości