grychu pisze:Kto jutro uderza;)?
![]()
![]()
Ja będę przejazdem i mam w planie na chwilę wpaść, zastanawiam się tylko o której, prognozy chyba raczej rano.
grychu pisze:Kto jutro uderza;)?
![]()
![]()
adamo pisze:grychu pisze:Dziś odkryłem trans.
.. trans - to groźnie brzmi,![]()
mamy nadzieję że to tylko deska, grychu![]()
![]()
pzdr
grychu pisze:Dziś odkryłem ze na deskach trans da się pływaćdzieki Mikolpa.
adamo pisze:.. trans - to groźnie brzmi,![]()
mamy nadzieję że to tylko deska, grychu![]()
![]()
pzdr
Pain IQ pisze:to widzę, że dobrze było nie jechać skoro "pływanie" było tylko na parapetach i drzwiach....
raffek pisze:Siemanko,
Jak sie sprawdzaja prognozy z windguru na turawie? wiatr jest zazwyczja silniejszy/slabszy czy prognoza jest mniej wiecej poprawna? Sa jakies inne zrodla gdzie moge sprawdzic warunki panujace na akwenie? Moze ew. jakas szkola na miejscu.
Mam 100km i nie chce jechac na marne:) Z gory dzieki za wszelkie info:)
aronn pisze:raffek pisze:Siemanko,
Jak sie sprawdzaja prognozy z windguru na turawie? wiatr jest zazwyczja silniejszy/slabszy czy prognoza jest mniej wiecej poprawna? Sa jakies inne zrodla gdzie moge sprawdzic warunki panujace na akwenie? Moze ew. jakas szkola na miejscu.
Mam 100km i nie chce jechac na marne:) Z gory dzieki za wszelkie info:)
Możesz sprawdzić prognozę np. stronach: meteo.pl, windfinder.com . Modeli numerycznych jest kilka. Najlepiej porównywać sobie i samemu dojść do pewnych wniosków. Natomiast co do sprawdzalności to bywa różnie... szczególnie na śródlądziu. Co do siły wiatru ciężko odpowiedzieć konkretnie, tutaj nie ma reguły. Przeważnie wiatr jest słabszy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 20 gości