Mam pytanko do kolegów, Jestem początkujący więc wybaczcie, jeżeli pytam się o oczywiste oczywistości. Patrzę na meteo, i widzę, że wiatr jest OK w Kadynach ale kierunek od brzegu, domiemam, że jako początkujący powinienem sobie odpuścić dzisiejszy dzień. Czy może jest szansa na popływanie ???? Jak to jest z tym kierunkiem wiatru??
Dzisiaj dzien zdecydowanie zmarnowany. Wialo dokładnie tyle, zeby robic nadzieję, ze da sie popłynąć, ale walka to była nie równa i skończyło sie spacerem ze srebrnej riviery.. .
Wełniacz pisze:Dzięki, bawcie się dobrze i latajcie wysoko
Skakałem za Ciebie wysoko, ale niestety źle oceniłem głębokość przy lądowaniu a jeszcze przy raily sponiewierał mnie wiatr i spadłem na bark na 20 cm wodę i w konsekwencji nie mogę podnieść ręki do góry. Mam z głowy pływanie w najbliższym czasie. Na szczęście chyba nie mam nic złamanego, ale czy nie mam pęknięcia to nie wiem
Co do jutra, to ja bym sie wybral. Wzialem wolne, wiec szkoda by bylo nie przyjechac, pomimo tego, ze aktualnie mam tylko 9m(wiem, wiem, slabo bedzie). Powinienem byc od 10 rano jakos. Wylicytowalem Nobila N62 13m, ale bede go mial w nastepnym tygodniu dopiero...