Witam Was!!
Tak sobie czytam i czytam i widze, że poruszane tu są rózne kwestie
Jedni sie śmieją z takich kajtów inni stają w ich obronie...ja jak zwykle będe po środku

....choćby dlatego, że primo ..za takie pieniądze nie kupisz tak dużego latawca..co do linek, manetek to zawsze moża dokupić sobie te "lepsze"....W ten sposób mamy jakiś już sprzęt za naprawde nie duze pieniądze...wiem że na zdjęciach może ten cały system z H-barem wygląda nieco dziwacznie i odbiega od tych tradycyjnych..no ale z drugiej strony może to być całkiem interesujący patent..
Ja osobiście nie wypowiem się ani źle ani dobrze na temat NASY Wojtka Zyska ,bo nigdy w ręku takiego latawca nie miałem....i raczej nie będe mieć ponieważ mam swoją sprawdzoną firmę z ktorej jestem zadowolony

...tak czy owak dyskusja na ten temat jest bardzo ciekawa

szanuje opinie każdego użytkownika forum jednak brakuje tu zdania samego Wojtka.
..wiadomo że "jakośc kosztuje" , tak więc nie można sie spodziewać za 250 zł jakiś superhiper-barosystemów takich jak w PKD,flysurfer,ozone czy inne..przecież producent musi jakoś zarobić...tak więc jeszcze raz spójrzcie na tą cenę....dla ludzi którzy nie mają pieniędzy zakup takiej latawki to możliwość spróbowania sportu, który MY tak bardzo kochamy, który pozwala nam sie oderwać od problemów(jak mawia toomaj

)..tak więc dlaczego odbierać innym możliwość doznania podobnych przeżyć