Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
mecalac
Deska: Nobile T5
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 3 razy

Post29 kwie 2014, 16:47

Hej, prognoza na Neusiedler See w Austrii wygląda miodzio na sobotę i niedzielę. Ktoś byłby chętny?

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post29 kwie 2014, 17:10

Chyba nie będzie potrzeby tak daleko jechać, jak wejdzie NE tak jak pokazują aktualnie prognozy to powinno być dobre pływanie na Rozkoszy, przynajmniej na sobotę wygląda to dobrze na ten moment.

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post29 kwie 2014, 18:47

sander pisze:Chyba nie będzie potrzeby tak daleko jechać, jak wejdzie NE tak jak pokazują aktualnie prognozy to powinno być dobre pływanie na Rozkoszy, przynajmniej na sobotę wygląda to dobrze na ten moment.

Rozkosz na sobotę jak dla mnie to wygląda za dobrze :( niestety na majówkę zostałem bez 12m, zabrali bar bo nie dało się napisać do northa wszystkich rzeczy, które są w nim skopane :(
Więc zostałem z 12 bez baru no i oczywiście z krówką :D i prognoza na piątek, sobotę i niedzielę na Mietka jak na razie w sam raz na duże rozmiary :thumbsup:
Ale to jeszcze odległe czasy i pewnie wszystko się pozmienia.

Awatar użytkownika
KrisIs
Deska: Reincarnation 2
Latawiec: Komórka
Postawił piwka: 93 razy
Dostał piwko: 52 razy

Post30 kwie 2014, 09:54

Piotrbyku pisze:jeszcze wczoraj była prognoza na 3 dni a dxis tylko piatek

Jaki brak optymizmu -już masz 2 dni i całkiem niezłe. :D

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post30 kwie 2014, 16:40

Qba-EPP11 pisze:Jutro ruszam na tydzień do Łeby. Prognozy obiecujące i mam nadzieję że nie zawiodą :thumbsup:

Niestety nie mam dla Ciebie dobrych informacji na temat Łebska.
Wprowadzają zakaz pływania na KS a co ciekawe na WS będzie można pływać.
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=57102

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post30 kwie 2014, 19:41

Wiem bo bylem na miejscu akcji ze strażnikami.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post30 kwie 2014, 22:32

Hej, mam pytanie trochę z innej beczki, wie ktoś gdzie najlepiej w chorwacji jechać na pływanie w sierpniu? Bo tak myślę nad korculą albo złotym rogiem, kiedyś byłem w innej części chorwacji, pływałem w sabunike i to była fajna miejscówka, ale wiało tylko 2 dni z 2 tygodni, więc lipa. A w ogóle to może zobaczymy się gdzieś w weekend, pzdr rad

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post01 maja 2014, 00:30

W piątek pływanie na Rozkoszy a w sobotę może być dylemat, wchodzić na wodę czy wyciągać sprzęt snow bo szykuje nam się w górach powtórka sprzed 3 lat: http://zmianynaziemi.pl/galeria/atak-zimy-w-polsce-3-maja-2011

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post01 maja 2014, 08:51

Jutro się zrobił Berzdorfen a sobota na pewno Rozkosz :D zapowiada się ogień i będzie można wyciągnąć najmniejsze sizy , a temperatura kogo to obchodzi :D

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post01 maja 2014, 09:30

Może być i Berek, dla mnie to 2x dalej ale czas dojazdu podobny przy nieporównywalnie lepszym komforcie jazdy, szczególnie teraz jak porobili w Czechach objazdy, szkoda tylko że nie zapowiada się taka fajna pogoda jak na Rozkoszy.

Wiksa
Deska: Skywalker Rider 2007
Latawiec: Cabriha Vector 12m 2013r

Post01 maja 2014, 09:38

r.sidor pisze:Hej, mam pytanie trochę z innej beczki, wie ktoś gdzie najlepiej w chorwacji jechać na pływanie w sierpniu? Bo tak myślę nad korculą albo złotym rogiem, kiedyś byłem w innej części chorwacji, pływałem w sabunike i to była fajna miejscówka, ale wiało tylko 2 dni z 2 tygodni, więc lipa. A w ogóle to może zobaczymy się gdzieś w weekend, pzdr rad

Ja byłem rok temu w sierpniu w Orebic i polecam! Spot jest dość wymagający bo woda już 2 metry od brzegu bardzo głęboka i plaże sa małe i bardzo kamieniste ale akwen bardzo duży i nie ma tłoku. Jak masz twarde stopy i nie przeraża Cię głęboka woda to naprawdę warto! Jak tylko jest ładna pogoda (a w 99% jest) to z zegarkiem w ręku o 14 rusza termiczka i można spokojnie pływać do wieczora na latawkach 9-12. Ja się zakochałem w tym spocie bo przyjmenosc pływania bez piany jest duża, a do okoła otaczają cię piękne góry tuż na wyciągnięcie ręki!

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post01 maja 2014, 11:08

Ruszyła kamerka na Mietkowie, nie jest to co prawda live streaming ale dobre i to co jest :)
http://www.bosw.pl/home

Dzisiaj tylko plażing :(
Obrazek

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo

Post01 maja 2014, 12:34

Ja byłem rok temu w sierpniu w Orebic i polecam! Spot jest dość wymagający bo woda już 2 metry od brzegu bardzo głęboka i plaże sa małe i bardzo kamieniste ale akwen bardzo duży i nie ma tłoku. Jak masz twarde stopy i nie przeraża Cię głęboka woda to naprawdę warto! Jak tylko jest ładna pogoda (a w 99% jest) to z zegarkiem w ręku o 14 rusza termiczka i można spokojnie pływać do wieczora na latawkach 9-12. Ja się zakochałem w tym spocie bo przyjmenosc pływania bez piany jest duża, a do okoła otaczają cię piękne góry tuż na wyciągnięcie ręki![/quote]
dzięki za radę, ale powiedz, spałeś na campingu? bo znalazłem jakieś mobilehome nad samą wodą w okolicy, ale nie wiem czy nie jechać w ciemno i czegoś wtedy poszukać, bo i tak przy tym campingu nie ma pływania. I mam jeszcze pytanie- jeśli plaża jest mała i kamienista to gdzie rozłożyc latawce, poza tym to luzik, głęboka woda w chorwacji to nawet lepiej bo nie wlezie się na jeżowca, a i jeszcze jedno, nie ma za dużego tłoku jeśli tak tego miejsca mało? pzdr rad

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post01 maja 2014, 12:57

Byłem w Vigani chyba z 6 razy i z tym wiatrem to nie jest tam tak super .Ta termika o której mówi kolega chyba się wtedy zepsuła :D . Oczywiście w kanale Peliesackim wieje najwięcej w Chrowacji i to jest fakt . Problemem nie jest głęboka woda ale mocny prąd , ale i to ma swoje plusy nie trzeba bodydragować się do deski , wystarczy poczekać sama przypłynie :D Powiem tak 1350 km to duża jak na taka miejscówkę aby jechać na kita . Przy okazji OK . Znajomi zabierają ze sobą małą motorówkę i to ma sens .Fajna miejscówka to NIn ale tam nie ma wiatru .

Awatar użytkownika
nindza
Deska: paździerz
Latawiec: pompowany
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 16 razy
Kontaktowanie:

Post01 maja 2014, 15:51

o której planujecie jutro być w Germanii :) Ktoś z Jelonki jedzie??

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”