neykon pisze:enozo pisze:Tajemnic zawodowych się nie zdradza
i wszystko jasne![]()
neykon pisze:enozo pisze:Proponuję wykup sobie u Kamila kurs i dowiesz się jak startować na MTB.
w takim razie forum jest nie potrzebne, bo po co pytacjak uzyskasz kompetentna odpowiedz typu "bierz kase a my ci wszystko pokazemy"
neykon pisze:enozo pisze:Niech starcę pokażę Ci za darmoche jak to robić
niech sie twoja rozczochrana o to nie boi, spokojnie sobie daje radze bez twojej pomocy
enozo pisze:neykon pisze:enozo pisze:Tajemnic zawodowych się nie zdradza
i wszystko jasne
enozo pisze:Proponuję wykup sobie u Kamila kurs i dowiesz się jak startować na MTB.
w takim razie forum jest nie potrzebne, bo po co pytacjak uzyskasz kompetentna odpowiedz typu "bierz kase a my ci wszystko pokazemy"
enozo pisze:Niech starcę pokażę Ci za darmoche jak to robić
niech sie twoja rozczochrana o to nie boi, spokojnie sobie daje radze bez twojej pomocy
Gratuluję
enozo pisze:neykon pisze:enozo pisze:Proponuję wykup sobie u Kamila kurs i dowiesz się jak startować na MTB.
nic takiego nie napisałem to Twoja interpretacja tekstu
neykon pisze:enozo pisze:neykon pisze:enozo pisze:Proponuję wykup sobie u Kamila kurs i dowiesz się jak startować na MTB.
nic takiego nie napisałem to Twoja interpretacja tekstu
no tak, a jak mozna inaczej interpretowac twoja wypowiedzprosze o wyjasnienie bo z twojej drugiej wypowiedzi mozna wnioskowac ze przesłanie ow zdania jest zgola odmienny od mojej interpretacji, a chyba nie chcemy by jakies niejasnosci wkradly sie na forum.
![]()
Zimoch pisze:Wielkie dzieki Toomaj za wyczerpujacą odpowiedzchyba najbardziej pomogłes
Ale wszystko okarze sie w praniu. Deska jutro przychodzi pocztą. Cisnienie niesamowite
Jak waruny nie pozwola, a raczej sie nie zapowiada planujemy z kolegami "weaklandmounteinboarding" z żywym koniem mechanicznym ( kumpel ) po korytarzach akademika
![]()
moze być niezły fun
Zimoch pisze:Kupiłem Tajfuna od gościa z bielska białej. Nie chciałem kupować drogiej deski, myśle ze tajfun w zupełności mi wystarczy do nauki. A jak mi sie spodoba to moze zainwestuje w droższą deske np. flexfoila.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość