Zima sie pogniewala , bo czolowi snowkicisci zamiast smarowac deski i mocowac GoPro na kaskach , jezdza na jeziorka nic sobie nie robiac z kalendarzowej pory roku.Koledzy musimy zie zdecydowac albo woda albo snieg
Pisałem pod koniec roku że zima przyjdzie w lutym, mam nadzieję że to nie przeze mnie Przez najbliższe 2 tygodnie chyba czeka nas jak to ładnie określił Paweł "hangtime", na wodę trochę za zimno i kiepsko z wiatrem a na snowkite brak lub znikoma ilość śniegu, chociaż najbardziej zagorzali zwolennicy tego sportu jak się uprą to pewnie jakąś łachę śniegu wysoko w górach znajdą
Piotrbyku pisze:http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/113213,idzie-orkan-silniejszy-od-ksawerego chyba nie będę chował pianki do szafy
Idzie orkan silniejszy od Ksawerego? Tylko spokojnie nie strachajcie sie, starczy zostać w domu i tylko okna porządnie pozamykać żeby pianka nie była potrzebna...
Ciekawe jak długo potrwa przerwa w sezonie SK , w górach resztki śniegu , wydaje mi się że od wtorku powinno się ochłodzić i posypać bądźmy dobrej myśli
w koncu są jakieś prognozy, 1mm opadu na godzine przekłada sie na ok 1cm pokrywy śniegu, czyli nie wiem, że płatek śniegu zajmuje 10x tyle co kot naplakał.