Latawce NASA w wykonaniu Wojtka Z.

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
SloviK
Kontaktowanie:

Post30 gru 2005, 20:24

Witam,
chciałem się zapytać posiadaczy latawców produkcji Wojtka Zyska, o kilka rzaczy.
Czy jeździcie z manetkami czy barem dołączonym do latawca ?
Jakie wykonanie jest tego latawca ?
Czy jazda z barem na tym latawcu nie sprawia kłopotów ?
I jak ktoś ma coś jeszcze do napisania na ten temat niech pisze :)

Chciałem się dowiedzieć coś o tym latawców z samym Wojtkiem rozmawiałem na ten temat teraz chciałem dowiedzieć się czegoś od posiadaczy tych latawców.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
sarin
Kontaktowanie:

Post30 gru 2005, 22:32

Mam nadzieje ze nie zagrzmi ale własnie lezy u mnie jego latwec 4,5 m2 nasa
(nie moja własnośc dostalem go tylko by przerobic bar)

Moje odczucia brrrr

1 koles pisze ze sprzedaje latwiec 4 linkowy ale linki do baru tak mocuje ze w rzeczywistosci jest to latawiec 2 linkowy
2 wszystko estetycznie wykonane
3 materiał rip stop ale troche dziwny w dotyku ma sie wrazenie ze to "guma" chyba za gróby jak na mój gust
4 linki z uzdy za elastyczne
5 nie wiem jakim cudem koles pisze ze manetke mozna wykorzystac jako bar??? jest za wąska!! i gdzie mozliwosc sterowania 4 linkowego??

Miałem nim okazje sie pobawic na lotnisku generalnie lata ok ale przez to ze było sterowanie 2 linkowe tzreba było niezle sie nagimnastykowac by go okiełznać

podsumowanie mam nase 5m2 która uszył inny koles nie bede reklamował bo to nie o to chodzi ale wydaje mi sie lepsza z powodu tego ze koles nie pociskał takich kitów jak Pan Zych na allegro i użył lzejszego materiału oraz lepszych linek do uzdy a i cena o wiele atrakyjniejsza.

ps bar zrobiłem sam : kierownica rowerowa-aluminum klej poxipol kawałek rurki pcv gabka na manetki 3 rodzaje linki alpinistycznej tasma parciana karabinek troche rzepa i wyobraźni jak narazie nie mam z nim zadnych problemów. Cenowo około 35zł bez karabinka jak ktos che podesle foto

Awatar użytkownika
SloviK
Kontaktowanie:

Post31 gru 2005, 15:25

może jego login z allegro komuś coś podpowie : sp4tbo
podobno duzo osób kupoowało te latawce od niego z tego forum, czekam na inne opinie o nich ...

pozdrawiam

Wróć do „Snowkiting Forum”