r.sidor pisze:...kurde, nie do wiary, ale nie byłem. tu rano lał deszcz, po robocie pojechałem mimo to po sprzęt, ale jak go pakowałem, to wiatr zdechł zupełnie - a nie mogłem czekać cały dzień z powodu rodzinnego obiadu w domu. mam nadzieję, że nie rozwiało się przed 11.30, bo tak gdzieś koło niej i tak musiałbym się składać. tym niemniej szkoda, bu już coś długa robi mi się ta przerwa...pzdr rad
Piotrbyku pisze:od której jesteś ??? Bo zapowiada się na to , że kto rano wstaje ten lata![]()
![]()
Ja chyba na jutro olewam Hel , Trzeba propagować miejscowe spoty
![]()
... a niechajże wżdy postronni znają ,że dolnoślązacy nie gęsi i swe spoty mają ..." czy jakoś tak to było
Koło BerzdorferSee są fajne wiatraki i w niedzielę trochę wiatru narobiłyWiksa pisze:Mógłby mi ktoś napisać gdzie wy tak ciągle pływacie że wam wieje ;>? Chciałem gdzieś popływać w weekend ale najbliżej gdzie wieje to tylko hel...
desperadek pisze:Koło BerzdorferSee są fajne wiatraki i w niedzielę trochę wiatru narobiłyWiksa pisze:Mógłby mi ktoś napisać gdzie wy tak ciągle pływacie że wam wieje ;>? Chciałem gdzieś popływać w weekend ale najbliżej gdzie wieje to tylko hel...Jak ktoś ma czas to jutro znowu będzie mógł to poczuć.
Wiksa pisze:Mógłby mi ktoś napisać gdzie wy tak ciągle pływacie że wam wieje ;>? Chciałem gdzieś popływać w weekend ale najbliżej gdzie wieje to tylko hel...
Wiksa pisze:To w taki razie gdzie sprawdzacie prognozę? Wie ktoś Czemu raptem 150km od mietkowa wiele lepiej? Jak była szansa na pływanie to chętnie pojadę w niedziele i mam wolne miejsce, albo i dwa...
Wiksa pisze:To w taki razie gdzie sprawdzacie prognozę? Wie ktoś Czemu raptem 150km od mietkowa wiele lepiej? Jak była szansa na pływanie to chętnie pojadę w niedziele i mam wolne miejsce, albo i dwa...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości