1. przyjazd na spot z gratami; 2. zawijka; 3.pływanko po warszawsku; 4.dalsza historia uratowanej kaczki
*)zwróćcie uwagę na szcześliwą kaczkę i że zdj 3 i 4 są z tej samej soboty co pozostałe zdjęcia z innych akwenów...

Mikolpa pisze:Cześć.
Chyba już dawno nie było takiej soboty żeby tyle osób popływało w różnych miejscach![]()
Na Turawie też mieli niezłą zabawę.
Ja niestety musiałem odpuścić kitetak naprawdę to z przyczyn zdrowotnych muszę odpuścić kite na trochę dłużej
może do zimy? może do wiosny? a może do.....??? na razie to niewiadoma
sander pisze:Mikolpa pisze:...
Ja niestety musiałem odpuścić kitetak naprawdę to z przyczyn zdrowotnych muszę odpuścić kite na trochę dłużej
może do zimy? może do wiosny? a może do.....??? na razie to niewiadoma
Trzymamy kciuki za twój szybki powrót do zdrowia!
Potrzebujesz może jakieś pomocy w kwestii stacji meteo? Teraz masz zapewne inne ważniejsze sprawy na głowie.
Piotrbyku pisze:Paweł nie martw się będzie OK , trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję ,że niedługo polatamy razem .![]()
Fikus pisze:
Mikolpa pisze:P.S. ROLMIGO
Jak tam z wgrywaniem systemu? są jakieś problemy? kiedy jedziemy do DPS żeby uruchomić stację?
Piotrbyku pisze:Ktos jeszcze będzie ?
Fikus pisze:A poważnie to będe na mietku po południu jak sie rozpogodzi, będzie 25stC i na mietkowie w końcu pojawi sie swell...
Fikus pisze:Ja dzisiaj poluje na wiatr z siatką na motyle, jestem pełen entuzjazmu. Właściwie, właściwie tak włąśnie wygląda mój główny latak po glebie. Ale pozytywne rzeczy trafiają się pozytywnym ludziom, deski są całe;)
A poważnie to będe na mietku po południu jak sie rozpogodzi, będzie 25stC i na mietkowie w końcu pojawi sie swell...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości