mate102 pisze:A czy na Mietku są podwodne przeszkody tak jak korzenie na Turawie , co prawda od strony Szczedrzyka nie jest aż tak źle ale już dwa razy miałem wrażenie że straciłem fina w desce, na szczęście cała. Ale perspektywa zahaczenia ciałem o taki korzeń trochę mnie przeraża.
Przy okazji jeżeli ktoś ma miejsce w samochodzie to chętnie się zabiorę na Mietka jako że sam zmotoryzowany nie jestem, zawsze to raźniej i za paliwo taniej wychodzi. Od 25 września będę we Wrocławiu, mieszkam na Gaju ale mogę gdzieś podjechać jak coś.
chnum82 pisze:heheh grubo..... dobrze że tak irracjonalnie to wręcz nie realnie bardziej bym sie bał jak by ktos wielki korek wyciagnał......
ale tak poważnie , co jadłeś na noc
mate102 pisze:A czy na Mietku są podwodne przeszkody tak jak korzenie na Turawie , co prawda od strony Szczedrzyka nie jest aż tak źle ale już dwa razy miałem wrażenie że straciłem fina w desce, na szczęście cała. Ale perspektywa zahaczenia ciałem o taki korzeń trochę mnie przeraża.
...
Fikus pisze:chnum82 pisze:heheh grubo..... dobrze że tak irracjonalnie to wręcz nie realnie bardziej bym sie bał jak by ktos wielki korek wyciagnał......
ale tak poważnie , co jadłeś na noc
Właśnie nic takiego, ale niedawno wróciłem z pływanka, heh, moze znowu coś z wodą...
ZuO pisze:Witajcie! Z przykrością chciałbym ogłosić, że muszę sprzedać swój sprzęt nowy nieużywany niedawno skompletowany z powodu trudnej sytuacji materialnej i zaistniałych kłopotów. Jak byście mogli to popytajcie się czy ktoś nie potrzebuje sprzętu. Mam nadzieję, że chociaż część kosztów za sprzęt mi się zwróci.
Oto moja lista:
Su-2 ProRider (135x41) 2012 Biała 1350
Airush DNA 10 2012 + bar 2600
Trapez Kite-Mystic Warrior 2011 zielony 350
Pianka Mystic 2013 Star 400
Lycra Mystic 2013 Star biała 125
sander pisze:
Przy niskim stanie wody można też nadziać się na furę![]()
Ziomek. pisze:sander pisze:
Przy niskim stanie wody można też nadziać się na furę![]()
MAD MAX 2 wpadł popływać ?
....NIECHAJ WIATR BĘDZIE Z TOBĄ !
DekagramZła pisze:Póki co wygląda na to, że działa! Szkoda tylko, że wieje słabo.
Dzięki za kawał dobrej roboty panowie !
sander pisze:DekagramZła pisze:Póki co wygląda na to, że działa! Szkoda tylko, że wieje słabo.
Dzięki za kawał dobrej roboty panowie !
Oby jak najdłużej!
Przyłączam się do podziękowań
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości