Ja też qpiłem sobie buggy Eola, więc pewnie jest troszke więcej użytkownikow tego sprzętu. Uważam, że jest to wózeczek bardzo estetycznie wykonany (a dla mnie jest to rowniez ważny aspekt

), składa się bardzo łatwo (wożę go w bagażniq i mam jescze sporo miejsca), jest lekki, etc. Nie jest z pewnością hardcorową konstrukcją, ale wypada mi stanąć w obronie tej konstrukcji z jednej strony, a poznańskiego Sprzedawcy z drugiej

. Jestem pewien, że jeśliby sie coś stało z buggy, to mam bardzo sympatycznego dostawcę czesci zamiennych pod ręką, który nie zostawi mnie na lodzie (szczególnie czytając o sposobie załatwienia jedynej reklamacji do tej pory). Nie mam żadnego warsztatu, nie bawi mnie zabawa ze spawarką, etc., więc dużym atutem seryjnego wózka jest możliwość (nawet bezpośrednio, anie przez dealera zaqpu części zamiennych.
I jedna (wlasna konstrukcja) i druga (seryjna produkcja hiszpańska) wersja wózka ma swoje plusy i minusy.
P.S.
Też nie mam nic wspólnego z dealerem (widziałem się z nim raz w Poznaniu podczas zaqpu).