Wrogu pisze:Akurat cena za buty + deske 700 ojro (ronix one) to jest bardzo bardzo dobry deal.
Ziomek. pisze:
z minusów - potrafi się przyciąć dziób przy lądowaniu , rozmawiałem o tym z Alvaro, czy Kiczem, który też wybrał C L A S H a - rozwiązanie proste: rozmiar więcej + rozstaw stance średni a nie najszerszy ... i już nie chce mi się lądować normal, na tej desce lądowanie blind jest tak samo łatwe..
peace
bartekk pisze:
Wnioskuję że deski clash są tylko dla tych lżejszych i o średniej wadze, wysoki rajder i ciężki nie będzie zadowolony, bo ma za wąski stance... a jak ustawi szeroki stance to będzie miał same wcinki .. ?żarcik taki
![]()
Ziomek. pisze:bartekk pisze:
Wnioskuję że deski clash są tylko dla tych lżejszych i o średniej wadze, wysoki rajder i ciężki nie będzie zadowolony, bo ma za wąski stance... a jak ustawi szeroki stance to będzie miał same wcinki .. ?żarcik taki
![]()
..czyli, że za mało Wam dzisiaj na CH3 pokazałem JAK lata i ląduje C L A S H ..![]()
wcinki zanotowałem, sporo ..ale nie u siebie
"żarcik taki"![]()
peace
Ziomek. pisze:z minusów - potrafi się przyciąć dziób przy lądowaniu , rozmawiałem o tym z Alvaro, czy Kiczem, który też wybrał C L A S H a - rozwiązanie proste: rozmiar więcej + rozstaw stance średni a nie najszerszy ... i już nie chce mi się lądować normal, na tej desce lądowanie blind jest tak samo łatwe..
Smokie pisze:Ziomek. pisze:z minusów - potrafi się przyciąć dziób przy lądowaniu , rozmawiałem o tym z Alvaro, czy Kiczem, który też wybrał C L A S H a - rozwiązanie proste: rozmiar więcej + rozstaw stance średni a nie najszerszy ... i już nie chce mi się lądować normal, na tej desce lądowanie blind jest tak samo łatwe..
to żadne rozwiązanie![]()
.
Smokie pisze:w sensie że na rapie to nie bardzo, bardziej w rurkach ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości