Najlesza szkoła kite'a w Polsce

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2013, 01:36

Cześć kochana moja konkurencjo, sorry że taki tyt. wątku ale pomyślałem że to całkiem niezły pomysł na dotarcie do was z ofertą :)
Sprzedaje całkiem fajnego RIB'a gdyż do zabezpieczenia akwenu będzie nam w tym sezonie służyć inna jednostka .

http://allegro.pl/show_item.php?item=3181345783

www.funkite.pl

P.S. Drogi moderatorze oraz forumowicze, przepraszam że na głównym... Za tydzień przeniosę do biznes ale tam trudniej dotrzeć do "targetu". Wybaczcie :*

P.S. 2
Oczywiście mam ogromną nadzieję że wątek nie obróci się w rozmowę o "najlepszych" kursach i szkołach hehe :) Tyt. traktować proszę jako żart :) LOVE U

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2013, 07:44

Hej,

Najszybciej dotarłbyś pewnie wysyłając do wszystkich szkół mail;)

BTW. Ładny RIB, jakbyś chciał sprzedać sam silnik to chętnie:)

Pozdro,

Awatar użytkownika
dpacior
Latawiec: dmuchawiec, wiatr....
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post17 kwie 2013, 11:21

Trzeba było w tytule napisać cos w stylu "ściągaj zdjęcia gołych lasek za free" albo "znajdz samotne dziewczyny w twojej okolicy"
Skoro czerpiesz wzory ze spamu, to po co zmieniac główne hasło, tamte się najwyraźniej najlepiej sprawdzają... :hand:

Ja rozumiem, ze chcesz sprzedac RIBa, ale co to mnie obchodzi? Po to jest regulamin i jakieś wspólnie przez społeczeństwo wypracowane zasady zeby sie ich trzymac, a nie robić co się podoba, "no bo ja chce"

Awatar użytkownika
Kristoff
Deska: Shinn Bronq Heritage, LF Foil
Latawiec: Flaj Speed 3, Flaj Boost
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 28 razy

Post17 kwie 2013, 13:56

dpacior pisze:Trzeba było w tytule napisać cos w stylu "ściągaj zdjęcia gołych lasek za free" albo "znajdz samotne dziewczyny w twojej okolicy"
"

Ewidentnie autor wyszedł z założenia (sądząc po innych tematach w części przynajmniej słusznego), że konkurencji ciśnienie nie rośnie od zdjęć gołych lasek, tylko od sugestii, że ktoś śmiał się nazwać najlepszą szkołą kite'a w Polsce ;-)

suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2013, 19:06

Kristoff pisze:
dpacior pisze:Trzeba było w tytule napisać cos w stylu "ściągaj zdjęcia gołych lasek za free" albo "znajdz samotne dziewczyny w twojej okolicy"
"

Ewidentnie autor wyszedł z założenia (sądząc po innych tematach w części przynajmniej słusznego), że konkurencji ciśnienie nie rośnie od zdjęć gołych lasek, tylko od sugestii, że ktoś śmiał się nazwać najlepszą szkołą kite'a w Polsce ;-)

haha, widze że temat znany, szkoda że to przeniesli już do biznes, wydaje mi się że żart udany :) :) :)
rib pod młotek na serio :)

Wróć do „Biznes Forum”