wicher pisze:posłuchaj mnie kolego mieszkam w chałupach od 40 lat ..
wicher pisze:..wiem coś o tym bo na windsurfingu pływłem 20 lat.
Ziomek. pisze:wicher pisze:posłuchaj mnie kolego mieszkam w chałupach od 40 lat ..
oczywiście doceniam Twój punkt widzenia, jednakowoż:
a) "koleś" jak będzie wiało ..od razu ucieknie pływać
b) nie sądzę by tenże "koleś" miał 50 latawców i 30 desek w rozmiarach i modelach do nauki, jak również by był skory do walenia nimi o plażę/wodę
c) o motorówkę czy inne zabezpieczenie równieź "kolesia" nei podejrzewam, ani o to że będzie na konkretnym spocie dostępny na każde zawołanie
d) co prawda nie mieszkam w Chałupach od 40 stu lat , bo w ogóle od tylu nie mieszkam ..nigdzie - ale z moich kilkunastoletnich obserwacji wynika że w maju i czerwcu wieje conajmniej nie gorzej niż we wrześniu - prowadziłem kilka lat z rzędu całosezonowe statystyki "dni pływania" na Półwyspie i "okolicach" (Rewa, Rzucewo, Osłonino, Puck, Mewie itd) i wynika z tego , co napisałem powyżej..
e) zakład o to CZY jakikolwiek Twój "koleś" nauczy o połowę szybciejczy połowę lepiej
(a CO TO w ogóle oznacza?? zdradzisz? )PRZYJMUJĘ - i nie będę uczył ja - może uczyć losowy wybrany instruktor z losowo wybranej dobrej szkoły
f) a to że kite jest "prosty" to powiedz tym (min z forum) którzy uczą się pierwszego ślizgu kolejny sezon , bo wierz mi SĄ TACY
g,h,i,j,k,l) ..sporo by wymieniać.. ale.. jak jużwicher pisze:..wiem coś o tym bo na windsurfingu pływłem 20 lat.
świetnie - a ja umiem chodzić od ponad 30stu - więc wiem jak się lata Airbusami![]()
..kitesurfingiem zajmuję się raptem kilkanaście ..zawodowo..
peace
Ziomek. pisze:
a) "koleś" jak będzie wiało ..od razu ucieknie pływać
b) nie sądzę by tenże "koleś" miał 50 latawców i 30 desek w rozmiarach i modelach do nauki, jak również by był skory do walenia nimi o plażę/wodę
c) o motorówkę czy inne zabezpieczenie równieź "kolesia" nei podejrzewam, ani o to że będzie na konkretnym spocie dostępny na każde zawołanie
Gryno pisze:Grzegorz KiteLife pisze:a. Jak koleś może uciec pływać skoro ma pieniądze do zarobienia?![]()
chyba TY!!
oczwywiscie, ze najpierw plywasz potem uczysz...
Grzegorz KiteLife pisze:c. motorówka?! chcę zobaczyć te motorówki w szkołach na półwyspie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości