COOL

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post16 lis 2005, 10:52

Czemu na stronie FS jest juz cool i jego całe dane techniczne włącznie z ceną?? Czy to już można zakupić?? Patrzyłem na ceny w stosunku do rookie2 i nie widze różnicy za rookie2GE 9m2 649e a za cool 9m2 649e
Moje pytanie jest takie skoro jest latawiec jest oblatany juz zareklamowany jest cena to czemu nie można go kupić?? A może tylko u nas nie można a u niemców juz tak?? Musze przyznać że cena jest jak najbardziej atrakcyjna. A może ktos ma linki do stron foruw czy czegokolwieg gdzie już mieli te szmatki i gdzie jest opisany ten latawczyk??

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post16 lis 2005, 11:00

Ceny są, opisy są. Testów nie ma i narazie nie będzie bo pod koniec miesiąca ma dotrzeć pierwsza partia. Niektórzy już po prostu zamówili i czekająna dostawę. Napisałem Ci zresztą o tym na priva. Ceny w Polsce zapewne będą podobne do rookiego2, ale trudno powiedzieć ostatecznie. Airman jest w Egipcie, a mnie nie zdążył wysłać informacji o cenach. I niestety nie odpowiada na @. Jak będę coswiedział o cenach i najbliżsym etrminie otrzymania pierwszej partii - dam znać. Pytaj i szukaj też info na foilzone.com

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post16 lis 2005, 11:15

Spoko spoko juz luzuje pośladki :) teraz tylko skrobie kaske i czekam na pierwsze egzemplarze mam nadzieję że po rozsądnej cenie :)

pozdro

Wróć do „Snowkiting Forum”