Nobile T5 koinobori - OPINIE

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post29 mar 2013, 12:37

szed pisze:
Swoją drogą jestem w szoku, że tego typu wady się zdarzają na obecnym poziomie zaawansowania produkcji sprzętu kite. Przecież takich wentyli nie wymyślono 'wczoraj' :!: Do tego dochodzą jeszcze inne poważne wady fabryczne, o których nie będą jak na razie pisał bo mnie bezpośrednio nie dotyczą ale jestem pełen niepokoju co do tej marki jeśli chodzi o latawce.

...w wielu firmach już się NIE zdarzają :hand:
o ile rozwałka poszycia - to mniejsze zło - bo naprawią zawsze, wszędzie i szybko o tyle uszkodzenie balonów unieruchamia nam latawiec na dłuuugooo- najmniej kilka tygodni - z doświadczenia - czasem przy starszych modelach na zawsze, a naprawy są drogie i mało trwałe.. ;/
z barem też wesoło nie jest, conieco można porzeźbić - ale niektórych elementów nie zamienimy.

oby zmiana fabryki miała diametralny wpływ, bo same konstrukcje latają świetnie: Koinobori a zwłaszcza 50/50 :thumb:

Obrazek

Obrazek

peace

Awatar użytkownika
Sigi
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2013, 14:04

A jakieś inne zmiany w T5 z 2013 w porównaniu do T5 Koinobori?
W swojej 9-tce jakoś nie zaobserwowałem bolączek o których tu co niektórzy piszą, a przymierzam się do dokupienia 12 m, też Koinobori.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2013, 14:11

A to nie wystarczająca ilość zmian :?:
Jak to mówią jeśli nie dostrzegasz różnicy to po co przepłacać :wink: A całkiem poważnie to jeśli chcesz to mogę odsprzedać swoje 12m Koinobori, a ja sobie dołożę i kupię nowy model. Przemyśl, mówię poważnie.

Wróć do „Recenzje & Opinie”