BEST KITEBOARDING WAKE.PL nie szuka konsula do placówki ;D

Akcje promocyjne, programy lojalnościowe, przeceny, wyprzedaże, reklamy, ecommerce, etc.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2013, 21:17

pro memoria - gentelmani! -..and ladies :hand:

dementi na drodze dyplomatycznej w kuluarach gabinetów wyruszamy z misją :hand:

"pragnąc być nietypowym, niepowtarzalnym.." :wink:

Obrazek

BEST nie szuka konsuli do placówki - attache ani delegatów również :hand: do prowadzenia cichej dyplomacji 8) w charakterze szarych eminencji kurtuazyjną drogą szyfrogramów oraz vipów incognito

http://www.youtube.com/watch?v=YmGpMutK-DA

-ale jeśli masz na nazwisko Fronczewski - możesz liczyć na 2% rabatu
( * na imię Piotr zniżka nie przysługuje - a wręcz przeciwnie - przewidujemy zwyżki :evil: )

- obowiązujący aktualny immunitet - 1,75 % kolejnej zniżki

- jeśli posiadasz zarejestrowany na swoje nazwisko co najmniej jeden pojazd marki Lancia wraz z opłaconym OC - kolejne 1 koma 75 % zniżki

- zniżki sumują się - na co wydajemy uwierzyteliające żelazny glejt wraz z laisser-passer :hand:

- petycje można słać pomiędzy brunchem - cocktailem a bankietem na garden party - obowiązuje nie casualowy bussines dress code - zapewniamy również zniżki na fraki, smokingi , żakiety, żaboty oraz muchy :hand:

Obrazek

..a serio - pomysł na zwiększenie sprzedaży dobry :hand:

répondez s’il vous plait

peace

Awatar użytkownika
Regis
Deska: CrazyFly Raptor 135x41
Latawiec: Peter Lynn Fury v3 10
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2013, 21:59

Promo, zniżka, kajt na testa
to nie dla mnie ja mam Besta :mrgreen: :mrgreen: :thumbsup: :thumbsup:

(p.s. bardzo lubię Kahoonę :P przekonała mnie do pompek :D )

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 16:57

Ziomek. pisze:..a serio - pomysł na zwiększenie sprzedaży dobry :hand:

répondez s’il vous plait

peace

Nawet nie na zwiekszenie sprzedazy :hand: - na promocję MEGA marki, do tej pory niestety zaniedbanej przez kolejnych dystrybutorów w Polsce ( lecz nie na świecie :idea: ). Zależy nam na tym, żeby marka trafiła do tych wszystkich którzy czują jej styl - bezkompromisowy wakestyle, luźny freeride i strapless/skim wave.

Regis pisze:(p.s. bardzo lubię Kahoonę :P przekonała mnie do pompek :D )

Nic dziwnego, przecież to istny rape-ace :wink: :idea: - i świetny kite - tak dobry żeby z niego przykład brać :wink:

"stara" Kahoona, nowa zresztą dość podobna

Obrazek

Obrazek

Cieszę się że odkryłeś pompowańce - a na pewno jest jeszcze wiele tajemnic do poznania :wink:

Ziomku, pomysł zaczerpnąłem ze znanej inspiracji - Alvaro - projektując swój nowy brand BALANCE ( obecnie CLASH ) w 2007 r. poszedł jeszcze dalej - swe pierwsze 100 desek ROZDAŁ najlepszym riderom. Nie wiem czemu dobrzy riderzy nie mieliby mieć dostępu do super sprzętu w ramach promocji marki.

Widzimy się niedługo :)

pzdr&peace
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 18:40 przez przemass, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 17:48

Ambasadore może być tylko jeden 8) :!:

Promo jak promo, a LF peak decha do wake całkiem zacna jak na polskie samoróbki i stan przeszkód w wakeparkach.
Pływam na niej i sobię chwalę, pocisne coś wiecej tego sezonu na wake.
Załączniki
ambasador jamajki.jpg
ambasador jamajki.jpg (80.57 KiB) Przejrzano 1871 razy

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 18:06

Przemass - nie wchodze w wymiany ku uciesze gawiedzi :wink:
chyba już za stary na to jestem :wink:

nie komentuję ani jednego słowa ani zdjęcia :wink:

BEST na sprzedaż nie narzeka :wink: ani w PL ani "zagranico" latawców darmo nie rozdając..

peace

przemass
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 18:30

Hmmm...coś mi się wydaje że zapominasz o corocznej bodajże promocji Best'a - kup 2 kajty 3ci dostaniesz gratis...only w US and Ej ;) Czyli...33% na wejściu :wink: :thumb:

Kahoona na zdjęciu jest 2009, Rapace eeee...2013?

Naprawdę szkoda że Best nie prowadzi programu "ambasadorów" lokalnych ( chociaż Ty działasz pewnie jako jeden z lepszych w Europie - serio mówię :hand: ). Być może firma uważa się za tak dojrzałą ( choć nie tak starą ) markę że wystarcza im team "Mistrzów". Kiedyś BYŁ team Besta i Mistrz Polski również...Widocznie WTEDY było na to zapotrzebowanie :wink:

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 18:36

Nie no panowie - back to the roots :D

przemass
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 18:37

Czekałem kiedy się odezwiesz :wink: :thumb: :hand:

peace, temat beka, więc niech tak zostanie.

Awatar użytkownika
Regis
Deska: CrazyFly Raptor 135x41
Latawiec: Peter Lynn Fury v3 10
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2013, 19:56

przemass, jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy i doświadczenia. W końcu aby pokusić się o porównywanie latawców na podstawie zdjęć, trzeba być nie lada ekspertem :thumbsup:
Idąc Twoim tokiem rozumowania identyczne są też Peter Lynn Escape, North Rebel, Genetrix Origin 2, a jak odpowiednio zrobisz
fotkę to nawet Ocean Rodeo Cypher czy Takoon Reflex :) :thumbsup: Nie mówiąc już o wszelkich pozostałych pompkach z 4 żeberkami :)

peace

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post27 mar 2013, 11:18

..Przemass, naprawdę nie chce mi się "tarmosić" - mam lepszą .. pracę :wink:

przemass pisze:Hmmm...coś mi się wydaje że zapominasz o corocznej bodajże promocji Best'a - kup 2 kajty 3ci dostaniesz gratis...only w US and Ej ;) Czyli...33% na wejściu :wink: :thumb:

..nie przypominam sobie takiej promocji w ostatnim roku, może dlatego że w EUROPIE mieszkam ..może dlatego, że nawet JEŚLI BEST to robi - to PO sezonie, jak w każdej branży z motoryzacyjną na czele - a nie PRZED nim..

jak pisałem w pierwszym poście - w jedynym poważnym zdaniu uważam pomysł za świetny, w celu zwiększenia sprzedaży :idea:
ma on jednak swoje ciemniejsze strony, podobnie jak na Groupon ..którego już prawie nie ma :idea:

przemass pisze:Naprawdę szkoda że Best nie prowadzi programu "ambasadorów" lokalnych ( chociaż Ty działasz pewnie jako jeden z lepszych w Europie - serio mówię :hand: )..

..i dlatego kiedy tylko mogę, jak wiesz, pływam od dwóch sezonów na Razorze Airrusha :wink: ..włącznie z zawodami.. wyjazdami..

Obrazek

Obrazek

..chociaż jak dla mnie Razor 2013 na tyle przestał mi leżeć w porównaniu do uwlebionego 2012 - a z kolei GP BESTa na tyle się poprawił na 2013 w stosunku do 2012 , że na razię będę miał OBA w quiwerze , sprawdzę na którym lepiej mi wchodzi i ten wybiorę :]
np na ostatnie Filipiny zabrałem ..BEST TSa 2013 10m2 :idea: ..bo ma szeerookii zakres, a mogłem wziąć tylko 1 kite..
TAKA RÓŻNICA "ambasadorowania" MOJEGO - od zawsze, pływam na tym, na czym pływa mi się najlepiej, a nie na tym co najlepiej bije ..po kieszeni :wink:

Obrazek

Obrazek

przemass pisze:. Kiedyś BYŁ team Besta i Mistrz Polski również...Widocznie WTEDY było na to zapotrzebowanie :wink:

..poczekamy - ZOBACZYMY :wink:

peace

przemass
Kontaktowanie:

Post29 mar 2013, 05:45

Ziomek. pisze:TAKA RÓŻNICA "ambasadorowania" MOJEGO - od zawsze, pływam na tym, na czym pływa mi się najlepiej, a nie na tym co najlepiej bije ..po kieszeni :wink:

Widzisz, w tym jesteśmy podobni, szkoła na Norcie, 2gi sezon na "supertanim" Liquidzie heh :wink: :idea:

Ziomek. pisze:
przemass pisze:. Kiedyś BYŁ team Besta i Mistrz Polski również...Widocznie WTEDY było na to zapotrzebowanie :wink:

..poczekamy - ZOBACZYMY :wink:

My na razie mamy 2krotną v-ce mistrzynię Polski - całkiem nieźle jak na 2 lata współpracy :hand: Poczekamy, Hela ciśnie :wink: :thumb:

Obrazek

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post29 mar 2013, 12:10

..nie będę odnosił się do Notrha ani LF :wink:

przemass pisze:
My na razie mamy 2krotną v-ce mistrzynię Polski - całkiem nieźle jak na 2 lata współpracy :hand: Poczekamy, Hela ciśnie :wink: :thumb:

Mistrzostwa Polski się chyba z tego co pamiętam w 2012 NIE rozegrały :hand:
W 2011 też chyba nie :roll:

..nno, Hela akurat odpuszcza jak sama mówi Puchar Polski, podobnie jak Karolina czy Asia, bo Wiktoria to już daawnoo odpuściła..

ale Natalia "zaskoczyła" w ostatnim sezonie, może by JĄ na "konsultantkę" jako "jednokrotną pucharczynię Polski" - czy jak wolisz Mistrzynię Polski 2012
ale i Miśka skakać umie, choć ostatnio nastawia się na race, podobnie jak Aga
no i od tego sezonu mamy polską Susie : :thumb: ..coś Koniu się nie chwali :roll:

Obrazek

..pływałem z Suzaną na Filipinach, gdzie spędziła sporo czasu i ..źle nie jest :hand:

więc jakby tak wszystkie mogły łączyć plany Pucharów Świata , Europy z FORD'em - to by gęsto się na podium pucharowym zrobiło..

no i najważniejsze - wiadomo: Paulina i Marta :twisted:

..podobnie jak z facetami - jakby wszyscy młodzi np z Kite Teamu dojeżdżali na wszystkie edycje FORDa - to sam też bym piąty w 2012 nie był :wink:

peace

przemass
Kontaktowanie:

Post29 mar 2013, 16:32

Ziomek. pisze:Mistrzostwa Polski się chyba z tego co pamiętam w 2012 NIE rozegrały :hand:
W 2011 też chyba nie :roll:

..nno, Hela akurat odpuszcza jak sama mówi Puchar Polski, podobnie jak Karolina czy Asia, bo Wiktoria to już daawnoo odpuściła..

ale Natalia "zaskoczyła" w ostatnim sezonie, może by JĄ na "konsultantkę" jako "jednokrotną pucharczynię Polski" - czy jak wolisz Mistrzynię Polski 2012
ale i Miśka skakać umie, choć ostatnio nastawia się na race, podobnie jak Aga
no i od tego sezonu mamy polską Susie : :thumb: ..coś Koniu się nie chwali :roll:

Ziomku, Mistrzyni Polski 2011 i 2012 jest tylko jedna - równoczesna Mistrzyni Świata, Karolina Winkowska. Raczej za umiejętności, nie za ładną buzię została najlepszą Kitesurferką Swiata. Co do tytułu V-ce Mistrzyni, jako tak dobrze "obeznany" w Fordzie, powinieneś wiedzieć, a nie przeinaczać jak zwykle, podporządkowując "prawdę" pod aktualnie wyznawaną politykę :doh:

Oświadczenie PSK

Nie udało się przeprowadzić żadnej kategorii freestyle. Tym samym tytuły mistrzowskie Freestyle zachowują zwycięzcy z poprzedniego roku czyli:

Freestyle Kobiet:
Mistrzyni Polski - KAROLINA WINKOWSKA
Vice-Mistrzyni Polski - KASIA LANGE
Drugi Vice-Mistrzyni Polski - ASIA LITWIN

http://pskite.pl/index.php/zawody/wyniki.html

Dobrze, że coraz więcej dziewczyn pływa i dostaje sponsoring, oby tak dalej :thumb:

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post30 mar 2013, 12:19

przemass pisze:Ziomku, Mistrzyni Polski 2011 i 2012 jest tylko jedna - równoczesna Mistrzyni Świata :doh:

..przyznaję się do błędu - nie szukałem po regulaminach FORD'a - po prostu również startowałem w tych zawodach i wiem że się nie odbyły
niemniej jednak gratuluję decyzją grona zdobycia tytułów ..zwłaszcza Mistrzyni Świata :idea: ..bo o tym nie wiedziałem :wink:

peace

przemass
Kontaktowanie:

Post31 mar 2013, 10:42

Ziomek. pisze:
przemass pisze:Ziomku, Mistrzyni Polski 2011 i 2012 jest tylko jedna - równoczesna Mistrzyni Świata :doh:

Chodziło mi o to, że Karolina w 2012 r. była równocześnie Mistrzynią Polski FKC i Mistrzynią Świata PKRA, to się chyba zgadza :wink:

peace

Wróć do „Biznes Forum”