Idea jest zaszczytna i szlachetna, aż radość wielka ogarnia - uwolnienie terenów kite (i poratunek krowom na wypasie), popieram!
Ja wezmę siekierę, mam do niej zaufanie. Na koniec możemy zrobić ognisko;)
sander pisze:Przy kierunku jaki wiał w weekend można było spokojnie niemal na 1 halsie dojechać na tamten spot, jedynie w połowie drogi, trzeba było uważać żeby latawiec nie spadł, bo jest tam sporo małych ostrych krzaczków.
Sprawdźcie wcześnie czy jakieś byki się tam akurat nie pasąsander pisze:Harnaś, na lato planujemy wycieczkę na spot i akcję wycinania róż i innych mniejszych krzaczków, których miejscami jest sporo, twoja snowkite fura może się przydać.
desperadek pisze:Sprawdźcie wcześnie czy jakieś byki się tam akurat nie pasąsander pisze:Harnaś, na lato planujemy wycieczkę na spot i akcję wycinania róż i innych mniejszych krzaczków, których miejscami jest sporo, twoja snowkite fura może się przydać.
A przy okazji moje zguby może wpadną w oko. Co za sierota ze mnie. Za pierwszym razem rękawiczka a w tą niedzielę nakładki przyciemniające na okulary
KrisIs pisze:Wybiera się ktoś jutro na NE do Kralovca na spot koło ruin?
My będziemy mamy na testy nowe LEI Peter Lynna Escape w rozmiarach 9 i 11.
Jeżeli ktoś chętny to zapraszamy.
Piotrbyku pisze:od której jestes ?
KrisIs pisze:Piotrbyku pisze:od której jestes ?
Jeszcze nie ustaliłem ale myślę że 11-12 na miejscu.
Będziemy na górce przy słupku.
Zapisuje się na test Nobile NHP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość