dpacior pisze:unhooked pisze:Czas miedzysezonowy? Nie slyszalemKtos siedzi w Brazylii ktos we Wietnamie...
... a ktos czeka az lód z zatoki zejdzie
No całe trójmiasto !!!
przemass pisze:iwan998 pisze:A co do lekarzy , to chyba po to są te wszyskie akcesoria żeby takich problemów nie było?
Tu rowniez osmiele sie nie podzielic Twojej opinii...ale to juz sprawa indywidualna.![]()
iwan998 pisze:Ale jak to jest z tymi konsekwencjami i reumatyzmem? Zakładam pływanie od ciepłego kwietnia do października w "pełnym ekwipunku"
Przemass mówisz ze po takim czymś lekarz nieunikniony? Ja nie mam zdania bo dopiero wchodzę w ten sportA jak reszta uważa?
Ziomek. pisze:przemjas pisze:tak jak pisze jedi1 kwiecień zapowiada się zimny ..
a GDZIE to takie zapowiedzi macie?
peace
march_in pisze:wlasnie przemass kolega ma raczej inny lajf stajl niz ty. on nie wyjezdza na pare miesiecy i tez poziom inny. takze pelna zbroja, suchar tez dobra rzecz i mozesz zrobic spory progress jesli jestes poczatkujacy czy sredniozaawansowany. na tym poziomie nie beda ci az tak przeszkadzac buty i rekawice. jak juz zaczniesz robic lepsze fikolki to sam bedziesz wiedziec w czym ci najlepiej plywac, bo wtedy bedziesz juz napewno ze sporym stazem na wodzie.
suchar daje rade i marcu, a zdarzylo mi sie byc w wodzie i w grudniu i w lutym. oczywiscie do tego buty 5mm suche rekawice i kaptur.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości