Grzenio pisze:Jak tam się wam warunki dziś podobały na zalewie ??
trochę bryndza cooo... i mało wiatruuu ;/
Zaczepiła mnie dziś pewna Pani w czasie jak lataliśmy, Pani Dyrektor ds. rozwoju, głownie Lubelskie centrum żeglarstwa.
Wyszła z takim zapytaniem czy nie zabrali byśmy się w następny weekend jak będzie oczyszczacie prognoza dobra i lód jeszcze na zalewie bo odwilże zapowiadają,
Chce Ona zorganizować w następny weekend jakieś pokazy małe na Bojerach no i my byśmy też się pokazali, bo to tego i tego sportu potrzebny jest wiatr a miejsca na Zalewie dużo. Chodzi głownie o pokazanie ze Zalew zima może też być ciekawym miejscem do uprawiana rożnego rodzaju rekreacji.
Co sądzicie ??
pozdro
Doomy pisze:Witajcie!
Z Radawcem będę rozmawiał pod koniec nastepnego tygodnia to już ustalone. W międzyczasie jakby ktoś chciał albo by mu sie zalew znudził
to zapraszam do siebie jutro na pośmiganie po polach sąsiada. Zaparkować można u mnie na posesji. Ciepła herbata z wkłądką się znajdzie, także młode wino ściągane w grudniu 2012. Warunki są następujące ok 10 ha bez przewodów albo i więcej. 15 km od Lublina na Wojciechów. Teren na górce. Pokrywa śnieżna 20 cm do 40. Dzisiaj był wiatr zmienny 1.5-5 m/s od 12 do 15 po 17 jest stałe 4-5 m/s . Na jutro zapowiadają norwegowie 4 m/s yr.no te prognozy się bardzo dobrze u mnie sprawdzają. Zawsze mozna zadzwonić i postawię wiatromierz a wyniki mogę przesłać smsem
. Koordynaty 51 13 N 22 19 E. Nie ukrywam, też ze chciałbym sie popytać kogoś doświadczonego o parę spraw
przy okazji. Zdjęcia miejscówki można obejrzeć tutaj http://www.landkiting.pl/forum/viewtopi ... =14&t=8187.
Pozdrawiam
metsa pisze:Doomy pisze:Witajcie!
Z Radawcem będę rozmawiał pod koniec nastepnego tygodnia to już ustalone. W międzyczasie jakby ktoś chciał albo by mu sie zalew znudził
to zapraszam do siebie jutro na pośmiganie po polach sąsiada. Zaparkować można u mnie na posesji. Ciepła herbata z wkłądką się znajdzie, także młode wino ściągane w grudniu 2012. Warunki są następujące ok 10 ha bez przewodów albo i więcej. 15 km od Lublina na Wojciechów. Teren na górce. Pokrywa śnieżna 20 cm do 40. Dzisiaj był wiatr zmienny 1.5-5 m/s od 12 do 15 po 17 jest stałe 4-5 m/s . Na jutro zapowiadają norwegowie 4 m/s yr.no te prognozy się bardzo dobrze u mnie sprawdzają. Zawsze mozna zadzwonić i postawię wiatromierz a wyniki mogę przesłać smsem
. Koordynaty 51 13 N 22 19 E. Nie ukrywam, też ze chciałbym sie popytać kogoś doświadczonego o parę spraw
przy okazji. Zdjęcia miejscówki można obejrzeć tutaj http://www.landkiting.pl/forum/viewtopi ... =14&t=8187.
Pozdrawiam
Dzięki za zaproszenie , mogłeś wpaść nad zalew to mógłbyś się o wszystko wypytać , chłopaki dysponują sporą wiedzą z zakresu kiteologii![]()
z ciekawości zapytam jak podłoże na polu sąsiada ? śnieg trzyma trochę czy sypki raczej ?
gredy pisze:Doomy dzięki za zaproszenie na pewno skorzystamyhehe tylko żeby ci tej wkładki wystarczyło
zaaaak pisze:gredy pisze:Doomy dzięki za zaproszenie na pewno skorzystamyhehe tylko żeby ci tej wkładki wystarczyło
masz rację, trzeba chłopaka uprzedzić, jeden nasz kolega zrobił już kiedyś impreze nad jeziorem....sąsiedzi go do tej pory nie lubia...
Grzenio pisze:siemka, wybiera sie ktos na tygodniu na zalew bo widze ze cos dmucha, chętnie się podłączę do kogoś
wilku1 pisze:Ja jestem jutro. Niby ma być cały tydzień wieczny ale w środę może lunąć deszcz to cały śnieg zniknie :/Grzenio pisze:siemka, wybiera sie ktos na tygodniu na zalew bo widze ze cos dmucha, chętnie się podłączę do kogoś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości