Gargamel pisze:Wczoraj to się dało nawet w przy molo w Sopocie pośmigać...
FOTO--> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.582490368431624.146427.180000552013943&type=1
Rhall pisze:O jakiejś ustalonej porze? Wpadnę z Lubą popatrzeć jak męczycie mienie publiczne w naszym Sopockim kurorcie.
Byłoby idealne zwieńczenie porannego freeride-u po okolicznych polach
Gargamel pisze:Rhall pisze:O jakiejś ustalonej porze? Wpadnę z Lubą popatrzeć jak męczycie mienie publiczne w naszym Sopockim kurorcie.
Byłoby idealne zwieńczenie porannego freeride-u po okolicznych polach
Raczej po 15 o ile w ogóle będzie wiało... orientuje się ktoś jakie są warunki przy tym kierunku na hipodromie???
jacamakajta pisze:Ja bym jednak jutro tą plażę przy molo chętnie zrobił jak mówicie że daje rade ta miejscówaale tak nawet od 12, ktoś chętny
![]()
Na hipodromie obawiam się zderzenia z galopującym koniema i wiatr pewnie poszarpany
boldek pisze:Jak by ktoś był zainteresowany sytuacją na MM to lód już pokrywa tą okolicę, ale niestety nie wiem jaką ma grubość... No i jak na razie to tylko lód, śniegu nie widziałem...
jacamakajta pisze:Ja bym jednak jutro tą plażę przy molo chętnie zrobił jak mówicie że daje rade ta miejscówaale tak nawet od 12, ktoś chętny
![]()
Rhall pisze:Ja dziś poluję na spota w szerokości między Chwaszczynem, a Żukowem. Sporo tam pól i łąk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości