SHARM EL SHEIKH jak z wiatrem????

Miejscówki Kitesurfingowe
pempo21

Post11 sty 2013, 21:39

pawbuh pisze:
gery pisze:A może ktoś wie czy koniecznie trzeba płacić w bazie czy można pływać i sprzęt trzymać w hotelu??

Pewnie że możesz trzymać sprzęt w hotelu, za pływanie nic nie płacisz.
Jeszcze raz poprawiony link do kamery
http://kitejunkies.com/surfcam/
jeżeli chodzi o pływy to zrobili Cię w konia, po południu woda spieprza i nie da się pływać, ale to też zależne od pory roku.

w kite junkies placi sieok 17 $ za dzien opieki na spocie niby ubezpieczenie motorowka itp.latac mozna tylko w miejscu wyznaczonym i innych gania obsloga hotelu.proponuje nie brac deski a wypozyczyc ja u chlopakow trzy hotele na polodnie od regenzy za ok 5 $ na kilka godz oczywiscie trzeba sie targowac .kiteyunkies tylka kasa sie liczy nie polecam.fajna laguna jest ok 3 km na polodnie przy hotelu jaz belvedere ale blisko jest tez z sol cyrene, za deske na lotnisku w polsce biora 40 euro, tam zaczeli od tego roku tyle samo wiec nie bardzo sie oplaca latawce leca za darmohe.

pempo21

Post11 sty 2013, 21:39

pawbuh pisze:
gery pisze:A może ktoś wie czy koniecznie trzeba płacić w bazie czy można pływać i sprzęt trzymać w hotelu??

Pewnie że możesz trzymać sprzęt w hotelu, za pływanie nic nie płacisz.
Jeszcze raz poprawiony link do kamery
http://kitejunkies.com/surfcam/
jeżeli chodzi o pływy to zrobili Cię w konia, po południu woda spieprza i nie da się pływać, ale to też zależne od pory roku.

w kite junkies placi sieok 17 $ za dzien opieki na spocie niby ubezpieczenie motorowka itp.latac mozna tylko w miejscu wyznaczonym i innych gania obsloga hotelu.proponuje nie brac deski a wypozyczyc ja u chlopakow trzy hotele na polodnie od regenzy za ok 5 $ na kilka godz oczywiscie trzeba sie targowac .kiteyunkies tylka kasa sie liczy nie polecam.fajna laguna jest ok 3 km na polodnie przy hotelu jaz belvedere ale blisko jest tez z sol cyrene, za deske na lotnisku w polsce biora 40 euro, tam zaczeli od tego roku tyle samo wiec nie bardzo sie oplaca latawce leca za darmohe.

szpaku
Kontaktowanie:

Post28 sty 2013, 15:18

witam mam oferte do sharm na początek marca hotel rehana royal beach ,na pewno wielu z was tam było w tej okolicy potrzebuje info o lokalizacji hotelu względem miejsc do pływania i jakiś informacji jeśli chodzi o wiatr w istniejących postach nikt nie wymienia tego hotelu i z tego powodu nie znam miejsca położenia w stosunku do hoteli tutaj wymienionych z góry dzięki za odpowiedz

Awatar użytkownika
kriski
Deska: su-2
Latawiec: rebel, convert
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post31 sty 2013, 14:50

byłem tam bez kajta, hotel spoko, ale na miejscu nie popływasz. tylko busik do spotu za marnego dolca od ciebie i dolca od plecaka

Wróć do „Spoty”