3msto pisze:same gangi ,ekipy , bandy, squady na spotach ostatnio![]()
strach na wode wychodzić
3msto pisze:nie widzieli bo sie ukrywam
na moim secret spociea tam już nikt prawie nie pływa
Stawny pisze:3msto pisze:nie widzieli bo sie ukrywam
na moim secret spociea tam już nikt prawie nie pływa
Ciekawe co to za spotkiedyś myślałem że Rewka ale
![]()
03 stycznia 2 latawki -> Ciebie brakno może byłeś bo było mgliście
ale dobrze na 7
![]()
04 stycznia 7 latawek -> Ciebie brak
3msto pisze:P.S. Stawny pochwal sie jak zakończyłeś statystycznie 2012 na wodzie ??
jacamakajta pisze:3msto pisze:P.S. Stawny pochwal sie jak zakończyłeś statystycznie 2012 na wodzie ??
Uuuu...wywołany do tablicyjuż się nie moge doczekać tej mega rozkminy statystycznej ojca derektora
Korpuch pisze:jacamakajta pisze:3msto pisze:P.S. Stawny pochwal sie jak zakończyłeś statystycznie 2012 na wodzie ??
Uuuu...wywołany do tablicyjuż się nie moge doczekać tej mega rozkminy statystycznej ojca derektora
szykuje się niezła praca dyplomowa
DISKORELAKS pisze:Podobno będą listy obecności na spotach....
jacamakajta pisze:...wraz z rozmiarem użytego latawca oraz RepeRtuaRem tRików każdego delikwenta
Jurgen pisze:Teraz rozumiem dlaczego jak jest pływanie stacjonarne to nie pływasz z StawnymW końcu na spływie możesz się schować za plecami i oszukiwać na trickach
jacamakajta pisze:Taaa, dokładniebo wy już som nie moja liga i psycha mi przy was siada
Korpuch pisze:jacamakajta pisze:3msto pisze:P.S. Stawny pochwal sie jak zakończyłeś statystycznie 2012 na wodzie ??
szykuje się niezła praca dyplomowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości