mecalac pisze:Ciężko mi się odnosić, bo byłem w marcu i trafiłem dobrze, bo od drugiego dnia wiało cały czas... po miesięcznej flaucie. Pytałem o warunki sylwestrowe i opinia była taka, że loteria. Potrafi wiać nonstop dwa tygodnie, a potem np. miesiąc flauty. Mało tego - prognozy WG kłamią. Przed swoim wyjazdem byłem nakręcony, bo prognoza pokazywała, że wieje od tygodnia. A na miejscu okazało się, że była całkowita lipa.
hudson pisze:Hej, jestem tu nowy i mam pytanie, jeżeli w złym miejscu to prosiłbym o przeniesienie:/
Mam szanse na tanie bilety właśnie na Fuerta, oferta jest na marzec. Niedawno byłem w egipcie i po raz pierwszy zaznałem kitesurfingu. Oczywiście na razie idzie mi tragicznie. Ale 10 dniowe wczasy to chyba wystarczająco dużo czasu na naukę? Wracając do pytania, to czy będzie to dobre miejsca na naukę? Jakie są tam warunki w marcu? Kurs będzie prowadzony przez polskiego instruktora, więc nie będzie bariery językowej
Z góry dzięki:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości