kiezun pisze:Mondy pisze:Ja wziąłem podręczny i bagaż sportowy. W stronę Wietnamu zapłaciłem ileśtam zgdonie z cennikiem a z powrotem nic nie chcieli
Ten bagaż sportowy deklarowałeś przy zakupie biletu, czy już na lotnisku
mario74 pisze:Kupiłem bilety 25.01-09.02 w Aeroflot liczę na ustawkęPytanko: jak zabieracie sprzęt, bagaż sportowy? Ktoś się orientuje jak to wygląda w Aeroflot?
surfpointvietnam pisze:mario74 pisze:Kupiłem bilety 25.01-09.02 w Aeroflot liczę na ustawkęPytanko: jak zabieracie sprzęt, bagaż sportowy? Ktoś się orientuje jak to wygląda w Aeroflot?
Leciałem ostatnio. 100E za quiver jezeli suma wymaiarów nie przekracza 158cm. 150E jesli przekracza. Praktycznie nie do obajscia jeśli dolot do moskwy obsługiwany jest przez LOT, jeżeli od początku jest Aeroflot to podobno kasują 50E za narty wodne, chociaż nie ma tego w cenniku
Z wietnamu ostatnio płaciłem 50$ chociaz mają 100$ w cenniku.
Ja jestm juz na miejscu od tygodnia, jak dotąd wiało codziennie, warunki bardzo fajne. Raczej 12m lub 9m, chociaż 2 dni po poludniu rozwiało się do 20-25 węzłów.
Pozdrawiam,
Adam
Surfpoint Vietnam
surfpointvietnam pisze:mario74 pisze:Kupiłem bilety 25.01-09.02 w Aeroflot liczę na ustawkęPytanko: jak zabieracie sprzęt, bagaż sportowy? Ktoś się orientuje jak to wygląda w Aeroflot?
Leciałem ostatnio. 100E za quiver jezeli suma wymaiarów nie przekracza 158cm. 150E jesli przekracza. Praktycznie nie do obajscia jeśli dolot do moskwy obsługiwany jest przez LOT, jeżeli od początku jest Aeroflot to podobno kasują 50E za narty wodne, chociaż nie ma tego w cenniku
Z wietnamu ostatnio płaciłem 50$ chociaz mają 100$ w cenniku.
Ja jestm juz na miejscu od tygodnia, jak dotąd wiało codziennie, warunki bardzo fajne. Raczej 12m lub 9m, chociaż 2 dni po poludniu rozwiało się do 20-25 węzłów.
Pozdrawiam,
Adam
Surfpoint Vietnam
mario74 pisze:Co do bagażu to kije golfowe lecą za free: http://www.aeroflot.ru/cms/en/before_an ... al_baggage
mam nadzieję, że nikt nie będzie zaglądał do golfbaga
chrab pisze:
no wlasnie tez to czytalem. tylko nie wiem czy to jest poza normalnym bagazem pozwalaja wziac golfbag jeszcze, czy zamiast normalnego bagazu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 40 gości