Dzieci i półwysep - który kemping

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Martinez
Lokalizacja: Jestem z Gdyni, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu

Post05 wrz 2012, 21:32

Witam wszystkich!
Powoli się przymierzam do zakupu przyczepy i postawienia jej na półwyspie na którymś z kempingów. Głównym kryterium wyboru kempingu jest ilość atrakcji dla dzieci. Osobiście najczęściej pływam na Małym morzu lub Maszoperii w zależności od kierunku wiatru, ale daleko mi do determinacji na jeden z w/w spotów. Dzieci to maluchy: 4-latek, 2-latek i bliźniaki po 2mce, w zwz z tym chodzi mi atrakcje dla "dolnej" grupy wiekowej. Jeżeli ktoś miał podobny dylemat i szkraby w zbliżonym wieku będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maxx
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 30 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2012, 21:40

Hej,
Co prawda do szkrabów mi jeszcze daleko (chyba że jakaś tfutfu Panna mnie zrobi w ..), to moim zdaniem dobrym kempingiem będzie Camping Solar (chałupy IV). Mega dużo dzieciaków lata po kempingu, wszystkie świetnie się bawią jak widzę co sezon, do tego minisurf - maly namiocik w którym możesz zostawić szkraba by się pobawił pod okiem opiekunów kiedy Ty idziesz pływać. Z relacji dzieci wiem, że jest w mini tak fajnie, że bardzo chcą tam wrócić :) Dwie panny zajmują się nimi, gry, zabawy itd. Do tego sklep o nazwie "mydło i powidło" czy coś takiego gdzie dzieciaki pewnie będą chciały obciążyć Ci "lekko" portfel (sklep przepełniony mnóstwem zabawek).
Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2012, 22:08

Na Maszo masz plac zabaw duży i animacje dla dzieci, więc to pewnie też dobry wybór.

Wróć do „Forum Główne”