no wczoraj to się tylko po plaży przeszedłem w Rewie bo wiało jakby nie wiało , cóż.... ale za to dzisiaj Rewka się rozwiała pieknie , kto nie był ten trąba coś tam niby koło 15 siadło na chwile ale wcześniej i potem - ogień
Jak to Stawny pisze ...... zaliczone na poczet 100
Wygląda że wieje prawie czyste W, a ma odrkęcać na północ więc teoretycznie każde miejsce od Karwieńskiech Błot 2 po początek Jastrzebiej gdziej jest szeroka plaża będzie
Morskie Laboratorium Brzegowe Kamera - Windows Internet Explorer_2012-08-09_11-57-54.jpg
Oczywiścei jak wolisz dodatek on w side to jedź do Lubiatowa tam brzeg jest wychylony o 20 stopni na południe (ok 250') więc na pewno nie będzie off...
Alohaa Mam pytanie.. W przypadku takiego kierunku jak teraz (czyli północ) jakie polecalibyście spoty na zatoce? Trzeba by było jakos z drugiej strony zatoki. Rewa? odradzana dla początkujących (pewnie tez troche pro'si nie chca poczatkujacych na miejscówce : DD) ale to moze jakiś inny byście polecili? Kiedys cos słyszałem Rzucewo Swarzewo Puck? Jest tam jakis spot kite? Wiecie miejsce do rozłożenia sie blabla bla...
Osłonino (wypływa tam jakiś ściek, b.rzadko bywam nie wiem jaki to ma wpływ w lecie na krajobraz), Rzucewo, Puck, Swarzewo (nie polecam, zero plaży łąka do startu) A potem trudniejsze miejscówy Rewa, jak więcej N to Sopot, Brzeźno....
Przy tym kierunku lepiej brzezno niz sopot - brzezno powinno juz ladnie wejsc. Sobieslaw ladnie wchodzi przy tym kierunku (tylko nie patrzylem na progno tam) reszta jak Jaca pisal.
Generalnie odpalaj google maps i sprawdzaj gdzie wali on shore do sideshore i tam jedz. Jest tych spotow calkiem sporo. OD otwartego morza zaczynajac na sobieszewie konczac.