Jak dla mnie - Wilanów odpada. Ja wiem, ze dla niektórych blisko, ale teren padaka. Kąck wydaje sie niezły, w Chrcynnie jeszcze nie byłem, więc trudno mi się wypowiadać. Konfrontacja z Ozonem była w planach, ale z tego co wiem tylko Access jest dostepny, bo Frenzy 06 jeszcze nie doszły

Nie chodzi nam zresztą o pokazanie co jest lepsze. Ozone i FS trafiają w rózne grupy użytkowników i o tym należy pamiętać. Wszystkie modele tez mają swoje przeznaczenie, co wyjdzie w teście, jedne kite'y bardziej nadają siędo jazdy na buggy (głównie te z większym dragiem, o dużej mocy generowanej podczas ruchu za to mniejszej powierzchni, no i oczywiście szybkie), inne do MB czy nart/SB. To wszystko będzie można sprawdzić podczas testu, bo zamierzamy dostarczyć gamę produktów Flysurfera, a ze strony Kamila ma się pojawić Access a na testach zapewne będzie też chociazby Frenzy 05 nie pisząc już o innych konstrukcjach. Te testy będą po to żeby pokazać wszystkim jak to działa, jakie ma zastosowanie i co można z takim sprzętem zrobić.
A ja ze swojej strony zapytam tylko cichutko... Czy ktoś mnie tam zawiezie i odwiezie potem do Wawy

Plis pomóżcie bo brak transportu jednak jest bardzo dotkliwy, tym bardziej, że muszę wrócić do wawy na 18...