seba76 pisze:
Ceny i tak sa Grubo Zawyzone - nie wiele roznia sie od cen w Europie - a jak wiemy wyplatki w Pl sa Zalosne inaczej tego nazwac nie mozna

..na więcej komentarza zdobyć się nie mogłem..
pzdr
seba76 pisze:
Ceny i tak sa Grubo Zawyzone - nie wiele roznia sie od cen w Europie - a jak wiemy wyplatki w Pl sa Zalosne inaczej tego nazwac nie mozna
Ziomek. pisze:seba76 pisze:
![]()
..na więcej komentarza zdobyć się nie mogłem..
pzdr
seba76 pisze:.. takze na wiecej komentarza zdobyc sie nie moge - pozdr
flisak pisze:Zagłosowałem na TAK aczkolwiek nie ma sensu zmuszać kogoś na siłę by podawał cenę ale dobrze by wiedział, iż w taki sposób traci wielu potencjalnych klientów którzy nie mają czasu bawić sie w wymianę korespondencji by dowiedzieć się po ile jest towar.
Ja gdy chce coś kupić i widzę, ze ktoś zamieszcza tekst typu cena na priv to odechciewa mi się dalszego tracenia czasu po czym odpalam ebay i patrze tam. Jeśli jest to co potrzebuje to od razu kupuje i po temacie. Krótko mówiąc kuję żelazo póki mam czas, ochotę i wenę wydać jakąś kasę na sprzęt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości