Smokie pisze:Jak by ktoś miał wątpliwości jak będzie wyglądał wind surfing w 2020 roku to tu jest odpowiedź-> http://surfmag.pl/2012/06/wind-surfing-2020/
mrmateo pisze:Zamiast opowiadać jakie to przeszkody mogą napotkać byli złomiarze może lepiej byłoby połączyć siły i pracować razem.
Smokie pisze:Ale problem chyba w tym że oni chyba myślą że przychodzą i biorą wszystko z pominięciem naszej czołówki, a PZŻ im to wszystko daje na tacyBo przecież można w tydzień być PRO
![]()
![]()
JimDavis pisze: Jak jest z barami?
chyba jeszcze nie tak latwo bar przystosowany do race’u kupic. Ale tak nie bedzie wiecznie. Pojawiaja sie juz oferty “gotowcow”.
A na razie (zeby moc samemu zaczac) ta “tajemna” wiedze mozna posiasc z netu i pierwszego customa na treningi sobie zrobic samemu i potem w miare nabieranie doswiadczenia tuningowac. To chyba nie jest “rocket science”. Wiadomo dopracowanie sprzetu na zawody, to nie kwestia weekendu, ale tez nie lat!!!
Crazy Horse pisze:szkoda, że marek nie wrzuci czasem takich linków, tylko race i race![]()
taki sam zestaw w jak ktorys z pierwszej trójki, to jechałbym bardzo blisko,
Marek w race nie wystartuje już w tym roku,
BraCuru pisze:No właśnie to jest ta niewiadoma. Nigdy nie pływaliśmy wszyscy na podobnych deskach i logicznym wydaje się że każdemu poszłoby lepiej na lepszym sprzęcie
Ja już pływałem na może nawet lepszej desce i finach niz Duet i wiesz co? Nadal jest to dla mnie niewiadoma bo temat jest tak skomplikowany.
...
W Juracie na MP rok temu w wietrze 6-9kts jechałem na starej desce Cabrinhy dużo ostrzej niż Duet wyposażony w deski 3 finowe i 11cm szersze. I tak nie udało mi się wygrać z nimi choć jednego wyścigu.
.
BraCuru pisze:JimDavis pisze: Jak jest z barami?
Linki i bary moga być modyfikowane do woli oprócz maksymalnej długości linek.
JimDavis pisze:To rozumiem. Pytam, ile mozna zlosic barow? Trzy?
Pinio pisze:Ci Młodsi niedługo byli złomiarze qwa cisną cisną![]()
Nie ma lipy mają KASE, ZAPLECZE i DUŻO CHĘCI no ja nie wiem co to będzie![]()
rok i pojadą
Ziomek. pisze:pierwsze słyszę to określenie, ale też i fakt: nie gonię, za newsami ze świata resju![]()
BraCuru pisze:Super![]()
Czy możesz namówić ich na start w PP?
Masz jakieś szpiegowskie foty?
Kargul milczyWidocznie cały czas na wodzie ze złomiarzami
![]()
BraCuru pisze:No i już wszystko jasne. Za tydzień będzie wysyp "zawodowców"![]()
![]()
![]()
http://sport.onet.pl/igrzyska/zeglarstw ... 47106.html
Powodzenie i już nie mogę się tego doczekać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości