Znosi normalnie na wałek. DOKŁADNIE TAK SAMO JAK NA TYM SPOCIE PRZY WYSEPCE. Więc co za różnica? Poza tym ten wałek jest moim zdaniem odrobinę 'przyjaźniejszy' nawet.
WS'y chodziły w ślizgu więc raczej ok. Ale wiatr jak to na P4 takimi 'falami' niestety. Natomiast i tak tam jest na bank równiej przy NE niż w północnej części zbiornika. I jeszcze jedna ciekawa rzecz: w południowej części zbiornika różnica poziomów między taflą wody, a brzegiem jest ZNACZNIE mniejsza (to jest kilka metrów różnicy) niż w północnej części (kilkanaście/kilkadziesiąt). Po prostu w północnej części ten brzeg i 'Gierkówka' są znacznie wyżej położone, a jakie to ma odzwierciedlenie w wietrze to chyba nie muszę nikomu tłumaczyć.. Często przecież było, że 'na górze' przy drodze wiało masakrystycznie, a te kilkadziesiąt metrów niżej było dużo słabiej. W południowej części zbiornika nie ma tego zjawiska.
Wyjątkowo się zgodzę dzisiaj Nowa miejscówka wymiata Dawno tak fajnie nie popływałem na P4 (chyba nigdy nawet). Spooky pływał na zdepowerowanej 8 przez 4-5 godzin, a ja testowałem górny zakres 12'tki Koino WS'y też całkiem przyjaźni. Kilka shotów z telefonu:
hmm jak to mawiają w języku lengłidż , trocheśmy paguliali .... no ale żeby nie było : total padaka - cytując klasyków (mokro, wieje, szarpie szmatą, nogi bolo, eee ....)
Będzie czwarty? U nas na Dzierżnie wczoraj drzewa cieszyły się dużym wzięciem. Było kilku kandydatów ale dla mnie konkurs na dekoracje przyrody wygrał Ozon . Jak opuszczałem miejscówkę to jeszcze wisiał - a to chyba ta 13-tka Adamo którą kochasz wiec jakbyś potrzebował części zamienne to mogą jeszcze wisieć