Jurgen pisze:andrzejwodejszo pisze:...jak on się wypina z haka przy takim megaloopie ?
Będziesz się teraz w locie wypinał?

Jurgen pisze:andrzejwodejszo pisze:...jak on się wypina z haka przy takim megaloopie ?
Będziesz się teraz w locie wypinał?
andrzejwodejszo pisze::D nie mój etap rozwoju - pytam z ciekawości. Do tej pory NIGDY nie wypiąłem się z trapezu"wszystkie megaloopy na 40 metrach" robię w trapezie hehehe- chyba, że przez przypadek. Mam za mało wiedzy na UH.
3msto pisze:- za bardzo pękam i skok za niski żeby latawiec zdążył zawinąć do końca w zenit żeby mnie przy lądowanie przytrzymał ?
- za wolny latawiec ( pływam na Crossbowach ) żeby szybko zakręcił porządnego loopa?
- kręce loopa za późno?
czosnek pisze:Od majówki wiatru na sensowne loopy jeszcze nie było.
czosnek pisze: Wiem, że zrobienie loopa w 30 węzłach + wymaga przełamania psychicznego ale naprawdę jest łatwiej!
...
3msto pisze:no to lokalni koledzy dzięki za potwierdzenie jednego faktu który już mi się nasuwa od dłuższego czasu
- latawka do wymiany jak chce coś pofikać więcej
pytanie jeszcze o samą technikę ?
gdzieś tu było napisane o odpuszczeniu lekko baru przed lądowaniem na chwilę![]()
![]()
czy trzymać bar normalnie czy na wędkę ? mowa o KL w haku póki co
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości