sirterminator pisze:Dzisiaj fajne plywanie na Suchym, ciepło i 16-21 węzłow (bardziej 21 niż 16) Opływałem nowy sprzęcior Blade kiteboarding Trigger 12 - i powiem, że jest moc
hej,w jakiej pianie smigales?
sirterminator pisze:Dzisiaj fajne plywanie na Suchym, ciepło i 16-21 węzłow (bardziej 21 niż 16) Opływałem nowy sprzęcior Blade kiteboarding Trigger 12 - i powiem, że jest moc
prodegior pisze:sirterminator pisze:Dzisiaj fajne plywanie na Suchym, ciepło i 16-21 węzłow (bardziej 21 niż 16) Opływałem nowy sprzęcior Blade kiteboarding Trigger 12 - i powiem, że jest moc
hej,w jakiej pianie smigales?
pyciewski pisze:Witam Panowie:)
Niedawno udało mi się skompletować sprzęt, i jako że już na majówkę pojawie się na którymś z naszych mazurskich spotów, pomyślałem że się przywitam:)
A właśnie, przy okazji zadam może i laickie pytanie - zazwyczaj piszecie o 4 bodaj mazurskich spotach. A nie da rady wskoczyć do wody na każdej mniej uczęszczanej plaży, na której za bardzo drzew nie ma?(biorac pod uwage kierunek wiatru)
Red pisze:No ja już w poniedziałek będę w POLANDZIE . Co prawda najpierw muszę ogarnąć jakąś furę, ale myślę że już po długim weekendzie wracam do gry. Jakby ktoś słyszał o jakimś rebelu 9m w dobrym stanie i jeszcze lepszej cenie to dajcie znac. Jeśli by było coś innego interesującego to też nie pogardzę. W grę jeszcze wchodzi nowa pianka 5/3 i trapez.
Pozdrawiam z upalnego Kirgistanu.
RED.
Red pisze:No ja już w poniedziałek będę w POLANDZIE . Co prawda najpierw muszę ogarnąć jakąś furę, ale myślę że już po długim weekendzie wracam do gry. Jakby ktoś słyszał o jakimś rebelu 9m w dobrym stanie i jeszcze lepszej cenie to dajcie znac. Jeśli by było coś innego interesującego to też nie pogardzę. W grę jeszcze wchodzi nowa pianka 5/3 i trapez.
Pozdrawiam z upalnego Kirgistanu.
RED.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości