Zesz kurrrr.....!!!!!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
L U M E N N
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 22:10

Do Ch.....!!!
Miarka sie przebrala!!!
osobiscie opier.....kogo trzeba.
to zaczne ludziom pieprzyc, ze KF sie spier.......i ze nie ma sensu na nie zagladac.

dopiero będzie jak sponsorzy spier..... :!:

Awatar użytkownika
FERRER
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 22:14

Trójnóg pisze:dopiero będzie jak sponsorzy spier..... :!:

Moze ranking kto kogo sponsoruje a kto robi to sam ? :)
Kto robi to dla siebie a kto dla sponsorów? :)

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:28

Mariusz33 pisze:Wyluzuj troche, moze czas popuscic wodze :lol: .
Bluznisz, opierdalasz wyrocznia sie znalazla :!: :!:
Zapominasz do czego słuzy FORUM :!: :!: Nie chcesz nie czytasz, wiekszosc to dorosli ludzie pozwól ze sami zdecyduja

....proponuje slownik poprawnej polszczyzny.... chyba raczej jeśli juz to "BLUZGASZ"...

nie ma jak odejsc od tematu czepiając sie jakiegos haczyka ;);););)

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:38

Leeloo pisze:

....proponuje slownik poprawnej polszczyzny.... chyba raczej jeśli juz to "BLUZGASZ".

Jak już zwracasz uwage to sprawdź : http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna ... =1&x=0&y=0

A "BLUZGAJĄ" moze na twoim podwórku :lol: i "chyba raczej jeśli już" popracuj nad swoją stylistyką :lol:

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:42

HAHA nie ma jak blondi :P

Leeloo
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:48

Mariusz33 pisze:
Leeloo pisze:

....proponuje slownik poprawnej polszczyzny.... chyba raczej jeśli juz to "BLUZGASZ".

Jak już zwracasz uwage to sprawdź : http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna ... =1&x=0&y=0

A "BLUZGAJĄ" moze na twoim podwórku :lol: i "chyba raczej jeśli już" popracuj nad swoją stylistyką :lol:

no to koszystając z twojego linka:
"bluznąć (Wilga)
a. bluzgnąć, bluznę a. bluzgnę, bluzną a. bluzgną; bluźnij a. bluzgnij; bluznął a. bluzgnął, bluznęła a. bluzgnęła; bluznąwszy a. bluzgnąwszy; bluznąłby a. bluzgnąłby" (wiĘc nie tylko na moim podwÓrku)
a w moim sŁowniczku na biureczku stoi jak wÓŁ napisane, Że bluźnierca to taki ludek co obraŻa Boga, wiarĘ end soł on i nijak siĘ ma do rzucania miĘsem (wykropkowanym) w stylu Horse'a...wiec sie nie czepiaj bo chłop ma racjĘĘĘ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dobranoc :wink:

Leeloo
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:49

Trójnóg pisze:HAHA nie ma jak blondi :P

sam jestes blondi mordeczko
pa

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post27 wrz 2005, 23:51

pa kochanie ja już jestem siwy :wink:

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post27 wrz 2005, 23:57

Ludzie czy wy naprawdę nie macie innych problemów, tylko przypierdalać się do pisowni :!: nie tak dawno podobna dyskusja rozgorzała w innym topiku, nie kumam ludzi którym przeszkadza błędna pisownia, jeśli będę pisał poprawna Polszczyzna to co łatwiej zostanę zrozumiany :?: proszę wyjaśnijcie mi to bo jest to kwestia która od pewnego czasu nie daje mi spać po nocach :)

druga sprawa :!: takiego poziomu agresji/ilości docinek nie widziałem na żadnym zagranicznym forum :!: proponuje bardziej zając się tematyka kitowa a nie p******* i dywagować na temat słuszności zastosowania koloru kupowego w nowych kitach SS

po trzecie, bez takiego pustego gadania nie było by tego forum :( bo "stara gwardia" gadała by np. przez GG, tak tak raptem jest może z 20 osób (oczywiście nie ma mnie w tym gronie :( ) które merytorycznie potrafią dyskutować na temat sprzętu...

pisał ten którego 90% postów można zakwalifikować do usunięcia :)

pokój ludziom dobrej woli :) wiatru, słońca, dużej fali, czyli wynocha do Brazylii pływać :twisted:

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 07:27

Mariusz33 pisze:
Zapominasz do czego słuzy FORUM :!: :!: Nie chcesz nie czytasz, wiekszosc to dorosli ludzie pozwól ze sami zdecyduja

masz racje forum, a dokladniej KITEforum, nawet malo rozgarniety uzytkownik jest wstanie pojac oczym traktuje jego czesc - forum gl.
to co robi el k. smieceniem i tyle.

Awatar użytkownika
Tyś ... Widzioł !!!
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 08:31

NEY pisze:Ludzie czy wy naprawdę nie macie innych problemów, tylko przypierdalać się do pisowni :!: nie tak dawno podobna dyskusja rozgorzała w innym topiku, nie kumam ludzi którym przeszkadza błędna pisownia, jeśli będę pisał poprawna Polszczyzna to co łatwiej zostanę zrozumiany :?:

Ney - z pewnością dużo łatwiej zrozumieć kogoś kto wyraża się jak należy.

Jest to też kwestia pewnej kultury. Czy nie ma dla ciebie znaczenia, jeśli przy stole ktoś mlaszcze, beka i je rękoma?

Mnie to odrzuca tak samo jak walenie potwornych ortów czy kompletny brak składni w takich - bądź co bądź publicznych miejscach.

I żeby było jasne - błędy popełnia prawie każdy bo język mamy trudny - ja też je robię - ale chodzi o pewne minimum, które jednak trzeba mieć.

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 08:52

Mariusz33 pisze:
Crazy Horse pisze:Do Ch.....!!!
Miarka sie przebrala!!!
osobiscie opier.....kogo trzeba.
to zaczne ludziom pieprzyc, ze KF sie spier.......i ze nie ma sensu na nie zagladac.

Wyluzuj troche, moze czas popuscic wodze :lol: .
Bluznisz, opierdalasz wyrocznia sie znalazla :!: :!:

Az poczulem nieodparta chec zarejestrowania sie, by cos odpowiedziec ;)
Przegladam to forum bez wyrazania opini od dluzszego czasu.. i mnie jako zwyklego czytelnika zniecheca ta cala propagandowa opcja Fifarafy... czlowiek zaglada do posta i tylko traci czas na przegladanie sztucznych wypowiedzi.....
Jakosc wypowiedzi prezentowanych tutaj swiadczy o forum.. wiec warto by bylo przestrzegac pewnych zasad, nie tworzyc miliona watkow o tym samym i nie odgrzewac posta "lewymi" uzytkownikami (lub oficjalnie : znajomymi el K., ktorzy nie mogli sie powstrzymac i wszyscy zarejestrowali sie na raz, by wyrazic opinie :lol: ).
Mariusz33 pisze:Zapominasz do czego słuzy FORUM

Chyba nie zapomnial, wkoncu wyrazil swoja opinie.. w kazdym razie, jedni to popieraja.. inni nie.
Tyle w tym temacie.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 08:55

dokładnie - ciężko jest zrozumieć kogoś kto pisze nieskładnie i urywanymi zdaniami, stwierdzeniami, słowami. Są takie osoby, też na tym forum, które ciężko jest zozumieć a tym bardziej wyczuć, czy to sarkazm, żart czy całkowicie poważna wypowiedź. Nawet jeśli ten ktoś pisze dużo na różne tematy.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2005, 12:54

onzo pisze:dokładnie - ciężko jest zrozumieć kogoś kto pisze nieskładnie i urywanymi zdaniami, stwierdzeniami, słowami. Są takie osoby, też na tym forum, które ciężko jest zozumieć a tym bardziej wyczuć, czy to sarkazm, żart czy całkowicie poważna wypowiedź. Nawet jeśli ten ktoś pisze dużo na różne tematy.

Onzo.. :wink:
EMOTIKONY ( :idea: , :wink: , :) ) wTYM"nieco" pomagają

:idea:

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2005, 18:47

Crazy Horse pisze:Mysle, ze wiekszosc forumowiczow sie pod tym podpisze!!!
Do Ch.....!!!
Miarka sie przebrala!!!
Wracam do domu sprawdzam net i znowu kolejne posty o tej Fifarafie doprowadzily mnie do szalua

Wielka prosba do Pabla+Admina, zeby moze osobiscie opier.....kogo trzeba. Please

Wydaje mi sie ze jesli teraz wejdzie na KF ktos świezy, to tylko sie kajta 'przestraszy'!!!

Jesli 'ktos' jeszcze raz napisze cos o jakiejs imprezie, biletach, jakies oswiadczenie, czy pojawi sie kolejny post jadacy po Fifie, to zaczne ludziom pieprzyc, ze KF sie spier.......i ze nie ma sensu na nie zagladac.

Pablo, a przede wszystkim Kuba skonczcie z tym

Niestety przez ostatnie kilka tygodni byłem poza zasięgiem Internetu… Mea culpa… Powoli staram się ogarnąć sytuację ale z pewnością jeszcze trochę czasu to zajmie. Ekipa Fifarafy… no cóż… z tego co wiem to w końcu doszli do wniosku, że nie tędy droga ;-) i zamiast pisać na forum podobno prężnie działają nad przygotowaniem imprezy. Tak czy siak „sprytny” marketing już od dłuższego czasu wpisał się niestety w codzienny krajobraz forum, jednak wcale nie znaczy to, że od tej pory nie będzie lądował w śmietniku ;-). W ramach premiery już tam posłałem temat odnośnie loga jednej z kitesurfingowych firm ;-).

Ziomek pisze:NOWY DZIAŁ
KŁÓTNIE, KWASY, SZITY…

Ziomek… kłotnie, kwasy i shity na kiteforum??? Może jeszcze przyklejać na górze tematy z co ciekawszym obrzucaniem się błotem :roll:? Nawet chyba wiem jaki temat by się tam znalazł na samej górze ;-), ale jakoś zupełnie nie pasuje mi to do tego miejsca. Przynajmniej nie do tego jakie miało być ono w założeniu…

Pozdrawiam, :wave:
Pablo

Wróć do „Forum Główne”