dla mnie spoko kolorystycznie, ale sztrapy ze sznurówkami unikam szerokim łukiem
tyle opini co ludzi .Ja znajac Karasia zamowilem na przyszlosc 4 komplety tych ze sznurkami bo w lepszych nie plywalem .
dla mnie spoko kolorystycznie, ale sztrapy ze sznurówkami unikam szerokim łukiem
Slawek-Kopiec pisze:Moja Monia plywa na niej od wrzesnia.Jest mega zadowolona.Deseczka byla z nami na testach 2 tygodnie w Hamacie.Zdala egzamin.Jest to srednia polka deseczek-my mamy akurat wersje pelne drewno(jest jeszcze hybryda)
Pinio pisze:SU2 spoko deski a te![]()
- to są deski na 2012![]()
- różnią się czymś poza grafiką z tymi z 2011
jakieś zmianycoś innego
nowego
rolnik pisze: .Dzisiaj testowalem calkiem inna konstrukcje... Modne 3D .Podchodzilem do tego bardzo sceptycznie po ryflowanych nobilkach ktore mi nie pasowaly i dawnych rrd ciezkie i zle plywajace na wiatr . Tutaj bardzo mile zaskoczenie deska prowadzi sie jeszcze lepiej jak wczesniejsze suczki z eliptycznym concave ktory tutaj zastapiono .....3D. Zadnego myszkowania przy ladowaniach..
Cala reszta genialnych cech tych desek nadal pozostaje niezmiennie na najwyzszym poziomie ..
rolnik pisze: Jako ze ocena jest obiekstywna tyle moglem napisac dzisiaj .
rolnik pisze:Ps.widze ze na awuefie nauczyli cie ortografii zawsze cos
Ziomek pekam ze smiechuale TAK "grubymi nićmi" szyte "akcje promocyjne"spotkają się ze sprzeciwem
andrzejwodejszo pisze:..Stosunek jakości do ceny rewelacyjny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości