poprawne polityczniedlatego może poczekajmy na jego OFICJALNE oświadczenie tutaj

eska pisze:march_in pisze:Wazne jest, ze nie mial ze soba "sprzętu", który nie dałby mediom okazji do nakręcenia materiału o szarży i który pozwoliłby uniknąć zaangażowania tylu osób. Niestety uczymy się na błędach.
Zaraz zostaniesz zacytowany w niektórych mediach jako "osoba z kręgu Janka Lisewskiego twierdzi że nie miał ze sobą odpowiedniego sprzętu".
Ja nie uważam się za ponad przeciętnie bystrego, a rozumiem ten apel. Gość płynął sam, sam organizował i sam ryzykował. Też jestem ciekaw dlaczego tak długo trwały poszukiwania, ale jak się tego dowiem za tydzień, dwa, albo miesiąc nic nie zmieni. Jak się nie dowiem nigdy to też przeżyję. A jak czytamluqaszek pisze:Nie rozumiem do końca tych apeli o zachowanie milczenia i czegoś co zaczyna wyglądać jak zamiatanie całej akcji pod dywan.
To myślę że komisję śledczą trzeba powołać, a Janek powinien też kasę oddać tym co mają limitowany transfer neta bo musieli więcej zapłacić.bar pisze:Dwie noce nie przespałem więc nie odpuszczę zanim nie poznam relacji Janka i odniesienia się do niej
chrabcio pisze:mary.dk pisze:Janek pojawil sie nawet w Dunskich mediach,
pisza tu ze dzgal rekiny nozem![]()
Pozdro...
pozostaje poczekać na Janka i jego kamerę - mam nadzieję że tym razem zabrał coś co działa?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości