rolnik pisze:Jakos to wszystko malo prawdopodobne mi sie wydaje chopaki z Kiteteamu zagladaja na Miedwie wiec po co by sobie pod gorke robili.dajcie se grabe i przyjmijmy ze to byl zly sen .
right

rolnik pisze:Jakos to wszystko malo prawdopodobne mi sie wydaje chopaki z Kiteteamu zagladaja na Miedwie wiec po co by sobie pod gorke robili.dajcie se grabe i przyjmijmy ze to byl zly sen .
Filip ^ kiteteam.pl pisze:rolnik pisze:Jakos to wszystko malo prawdopodobne mi sie wydaje chopaki z Kiteteamu zagladaja na Miedwie wiec po co by sobie pod gorke robili.dajcie se grabe i przyjmijmy ze to byl zly sen .
right
waldir pisze:k_gabra pisze:Ale mowa o dużych kamieniach ze usunięte, czy mówicie o jakimś wybraniu mułu?![]()
Co do tych bojek na kamieniach, to w zeszłym sezonie (bądź w tym, ale wątpię bo rzadko na Miedwiu bylem) młodziaki INSTRUKTORZY z KitePoint'a stojąc na kamieniach i instruując krzykami swoich podopiecznych zrywali pomalowane butelki z kamieni.
Widziałem to na własne oczy więc nie jest to żadna bajka, a nawet jak Matek z bazy na miedwiu zwrócił im uwagę przepływając na żaglu obok to nie zrobili sobie nic z tego i dalej zajęli się 'bojkami'
Co za barany .......... Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś pływający mógł to usunąć. Chyba żaden z nich nie zniszczył swojej deski. Takie rzeczy się mszczą ..... zniszczy bądź pi.... o kamień łbem to sobie przypomni co głupiego robił.
Filip ^ kiteteam.pl pisze:Słuchaj koleżko Waldiri koleżko k_gabra
, może i jesteśmy młodziakami ale prawdopodobnie reprezentujemy wyższy poziom samej kultury, a w tym też kite'ingu bo nie wyzywamy na forum ludzi od baranow. Koleżko WALDIR jak zamierzasz nazwać mnie baranem to powiedz mi to w 4 oczy a nie wypisujesz bzdety na forum, i osmieszasz sam siebie robiąc afere wokół naszej ekipy. W jakim niby celu mielibysmy wyrywac, zabierac, niszczyc bojki ktore ustawione są dla naszego bezpieczeństwa ? To raz.
A dwa KTO NAS WIDZIAŁ W SEZONIE 2011 na Miedwiu?Bo ja nie przypominam sobie ani jednego wyjazdu w tamte okolice bo nasza baza (energysports) jest w Czarnocinie i tam szkolilismy cały sezon. Na Miedwie mam zapisany w kartach wyjazdowych ostatni wyjazd w 2010 roku xD Jeżeli bylismy wiec na Miedwiu to tylko zeby popływac, a juz na pewno nie wyrywać bojki xD A kto przepraszam ma tak swietna pamiec zeby pamietac ze w 2010 roku cokolwiek robilismy z bojkami? TO było 2 lata temu xD I niby juz od 2 lat te bojki ktore zepsul Kite Point jak twierdzicie nie znajduja sie przy tych kamieniach? Ojjj Panowie...
rolnik pisze:dajcie znac kiedy ustawka ja jestem z Waldimbijcie się..
waldir pisze:
KOLEGO k_gabra do tablicy, prostować temat bo mi tu młodzież pod moim adresem obelgi przez ciebie wysyła!!!!!!!!
k_gabra pisze:Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo i fb nie jest moim zyciem![]()
waldir pisze:No to teraz trzeba losować kandydata na barana bo ja wierze obu :d
K_gabra trochę przymieszaleś z tymi sezonamiale ja to kupuje.
Ale wciąż i z całą stanowczoscią (sparafrazuje tu rejsowy tekst) bojkowym skrytowycinaczom mówimy zdecydowane nie!
Mogło by się już plywanko zacząć .....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości