SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
Filip ^ kiteteam.pl
Kontaktowanie:

Post09 lut 2012, 10:30

rolnik pisze:Jakos to wszystko malo prawdopodobne mi sie wydaje chopaki z Kiteteamu zagladaja na Miedwie wiec po co by sobie pod gorke robili. :hand: dajcie se grabe i przyjmijmy ze to byl zly sen .

right :thumb:

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post09 lut 2012, 10:32

12-13 bezrzecze za lasami :D

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post09 lut 2012, 20:20

Filip ^ kiteteam.pl pisze:
rolnik pisze:Jakos to wszystko malo prawdopodobne mi sie wydaje chopaki z Kiteteamu zagladaja na Miedwie wiec po co by sobie pod gorke robili. :hand: dajcie se grabe i przyjmijmy ze to byl zly sen .

right :thumb:

no no! ale przy ognisku , browarkach itp. obowiązkowo ! :thumb: boooożeeeno gdzie ta wiosna ?? :pray:

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 12:04

waldir pisze:
k_gabra pisze:Ale mowa o dużych kamieniach ze usunięte, czy mówicie o jakimś wybraniu mułu? :D
Co do tych bojek na kamieniach, to w zeszłym sezonie (bądź w tym, ale wątpię bo rzadko na Miedwiu bylem) młodziaki INSTRUKTORZY z KitePoint'a stojąc na kamieniach i instruując krzykami swoich podopiecznych zrywali pomalowane butelki z kamieni.
Widziałem to na własne oczy więc nie jest to żadna bajka, a nawet jak Matek z bazy na miedwiu zwrócił im uwagę przepływając na żaglu obok to nie zrobili sobie nic z tego i dalej zajęli się 'bojkami'

Co za barany .......... Nawet mi przez myśl nie przeszło że ktoś pływający mógł to usunąć. Chyba żaden z nich nie zniszczył swojej deski. Takie rzeczy się mszczą ..... zniszczy bądź pi.... o kamień łbem to sobie przypomni co głupiego robił. :evil:

Nie abym się wybielał ale JA ŻADNEGO instruktora z KitePont zrywającego bojki nie widziałem!!!!!!!!!
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić! Nie ja was widziałem w tej akcji (czytajcie wyżej post). Komentowałem cytując przedmówcę!
To była tylko moja reakcja tylko na post kolegi k_gabra który rzekomo was widział.
Mój błąd bo nie napisałem "JEŻELI TO PRAWDA TO...... "
Zacytowany zostałem jakbym co najmniej razem z k_gabra siedział i smarował ten post! Przecież nie napisałem że instruktorzy z KitePointa są baranami - czytajcie post a nie puszycie się niepotrzebnie.
Jeżeli mieć chcecie jakieś pretensje, to do k_gabry bo to on widocznie miał zwidy bądź mu się szkoły pomyliły a nie mi ;)
Napiszę jak powiedział C.Pazura w Sztosie ".... bo czytać to trzeba umić..." ;)

Filip ^ kiteteam.pl pisze:Słuchaj koleżko Waldir :evil: i koleżko k_gabra :lol: , może i jesteśmy młodziakami ale prawdopodobnie reprezentujemy wyższy poziom samej kultury, a w tym też kite'ingu bo nie wyzywamy na forum ludzi od baranow. Koleżko WALDIR jak zamierzasz nazwać mnie baranem to powiedz mi to w 4 oczy a nie wypisujesz bzdety na forum, i osmieszasz sam siebie robiąc afere wokół naszej ekipy. W jakim niby celu mielibysmy wyrywac, zabierac, niszczyc bojki ktore ustawione są dla naszego bezpieczeństwa ? To raz.
A dwa KTO NAS WIDZIAŁ W SEZONIE 2011 na Miedwiu? :shock: Bo ja nie przypominam sobie ani jednego wyjazdu w tamte okolice bo nasza baza (energysports) jest w Czarnocinie i tam szkolilismy cały sezon. Na Miedwie mam zapisany w kartach wyjazdowych ostatni wyjazd w 2010 roku xD Jeżeli bylismy wiec na Miedwiu to tylko zeby popływac, a juz na pewno nie wyrywać bojki xD A kto przepraszam ma tak swietna pamiec zeby pamietac ze w 2010 roku cokolwiek robilismy z bojkami? TO było 2 lata temu xD I niby juz od 2 lat te bojki ktore zepsul Kite Point jak twierdzicie nie znajduja sie przy tych kamieniach? Ojjj Panowie... :clap:

ta wypowiedź to nie jest szczyt kultury którą się zasłaniasz KOLEŻKO.... ;) Mimo wszystko nie należało mi się to wszystko co powyżej. Wziąłeś mnie razem z k_gabra w zgrabny cytacik i puściłeś bąka zamiast zadać jemu pytanie.
Smród niestety przylgnął do mnie.
Poza tym nie nadużywaj możliwości które daje forum na kąśliwe wypowiadanie się bo kiedyś na jakimś spocie się spotkamy przybijemy piątkę i przypomni się kwas z forum i będzie nie miło - a po co????
Z mojej strony należą się Wam / Tobie przeprosiny bo uznałem za prawdę to co pisał k_gabra. Jeżeli to faktycznie nie było tak to oczywiście przepraszam. ;)
Nie mniej zdania nie zmieniłem i nadal twierdzę że KTOKOLWIEK zrywał te bojki to jest BARANEM i kropka. Fajnie że to jednak nie Ty / Wy ;)
ps. popuść gumkę :D

KOLEGO k_gabra do tablicy, prostować temat bo mi tu młodzież pod moim adresem obelgi przez ciebie wysyła!!!!!!!! :evil:
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 13:27 przez waldir, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 12:51

rolnik pisze:
bijcie się..
dajcie znac kiedy ustawka ja jestem z Waldim :lol:

Wiesz że jestem pokojowo nastawiony do ludzi więc nic z tego ale dzięki za wsparcie ;)- się kurde dałem wpuścić w mailny :evil:

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 18:55

waldir pisze:
KOLEGO k_gabra do tablicy, prostować temat bo mi tu młodzież pod moim adresem obelgi przez ciebie wysyła!!!!!!!! :evil:

Może TA młodzież ma szlaban na fejsika - stąd te nerwy :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
k_gabra
Deska: Neuron '11
Latawiec: Crossbow '09
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 20:00

Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo i fb nie jest moim zyciem :thumbsup:

Po drugie, napisalem juz chyba wszystko w tym temacie i wiem co widzialem, tyle...

Po trzecie nikogo nie obrazilem, a napisałem prawde wiec obelgi pod moim adresem wsadzcie sobie w nos :naughty:

Po czwarte pisząc w ubieglym sezonie - zle mnie zrozumiano. 2011 traktuje jako aktualny bo dla mnie nowy jeszcze sie nie zaczal, wiec ubiegly to 2010.

Chyba tyle w tym temacie... :thumb:

a na poluzowanie posladów łapcie gifa

Obrazek

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 20:14

k_gabra pisze:Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo i fb nie jest moim zyciem :thumbsup:

Ojjj nie o Ciebie mi chodziło wcześniej, nie unoś się ;)

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 20:22

No to teraz trzeba losować kandydata na barana bo ja wierze obu :d
K_gabra trochę przymieszaleś z tymi sezonami ;-) ale ja to kupuje.
Ale wciąż i z całą stanowczoscią (sparafrazuje tu rejsowy tekst :wink: ) bojkowym skrytowycinaczom mówimy zdecydowane nie! :naughty:
Mogło by się już plywanko zacząć .....
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 20:34 przez waldir, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
k_gabra
Deska: Neuron '11
Latawiec: Crossbow '09
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post10 lut 2012, 20:31

spoko, moj blad. po prostu tak je licze, nie smigam na sniegu ani nie mam suchara, wiec sezon licze przewaznie od kwietnia do pazdziernika. w tym roku byl to 2'gi grudzien i oby tak dalej :pray:

nevalon
Deska: Underground
Latawiec: Peter Lynn Escape, Fury, Swell
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post14 lut 2012, 18:14

Coś tam ma dosypać jeszcze na dniach, ktoś może w okolicy Stobna mieszka, coby podjechać na pole i rzucić okiem przed weekendem na warunki?

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post17 lut 2012, 16:15

Obrazek
pozdro z fuerty :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post17 lut 2012, 16:33

rolnik pisze:Obrazek

ładną masz prognozę , aż staniki zrywa :)
pozdro

Awatar użytkownika
MalkontenT
Deska: Jade By Coco one shot, bhoot
Latawiec: zeeko notus
Kontaktowanie:

Post17 lut 2012, 22:37

waldir pisze:No to teraz trzeba losować kandydata na barana bo ja wierze obu :d
K_gabra trochę przymieszaleś z tymi sezonami ;-) ale ja to kupuje.
Ale wciąż i z całą stanowczoscią (sparafrazuje tu rejsowy tekst :wink: ) bojkowym skrytowycinaczom mówimy zdecydowane nie! :naughty:
Mogło by się już plywanko zacząć .....

Mogło by mogło!!
Może kilka granatów na kruszenie lodu?????

rolnik pisze:Obrazek

Obrazek

Rolnik jak zwykle szczuje zdjęciami!!!! a ta różnorodność tematów!! :)

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post19 lut 2012, 19:00

dobra dobra :wink: jak tam wygląda sytuacja na Miedzi?? Dużo lodu było ? juz teraz na plusie będzie za dnia i w nocy :idea: fajnie by było niebawem na "swoje" wody wskoczyć.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”