Moim zdaniem ( i tak robiliśmy ) najlepiej spać w Caribean i z buta w 10 min w ramach rozgrzewki przejść się do Surfmotion

Pedros pisze:Z tego co przeczytałem
1. Przy interconcinentalu - baza z laguną i płaską woda
2. Przy Carribean - baza z pływaniem na morzu bez laguny - głoboko ?
zgadza sie ?
IQM1 pisze:Dokładnie tak jest i przy Caribbean dodatkowo z reguły hotel zasłania wiatr, co prawda mogą zawieźć z bazy motorówką na płytką wodę - wtedy jesteś zależny od motorówki.
Moim zdaniem ( i tak robiliśmy ) najlepiej spać w Caribean i z buta w 10 min w ramach rozgrzewki przejść się do Surfmotion
Pedros pisze: A nie lepiej mieszkać w Intercontinentalu i miec blizej na spot ?? No chyba ze Carrabean jest duzo lepszy
Pedros pisze:
Darek - dla mnei obok hotelu oznacza tak jak w Ras sudra skoro bazy nie widac z hotelu to nie jest obok
Ziomek. pisze:no to TAK blisko ( = pod samym nosem) - jak masz w Ras Sudr - nie ma chyba nigdzie ( ? )
pzdr
Pedros pisze: mam tylko nadzieje że to oczym pisza w innum poscie na temat zakazu picia , negliżu kobiet itp nie stanie sie faktem w egipcie
dun pisze:Ziomek. pisze:poza Megawishem "w" Hurghadzie - ale ten spot z kilku względów - poza ceną - lepiej pomijać z daleka)
mogę prosić o rozwinięcie - konkrety
Pedros pisze:Klamka zapadła od 27 IV do 4 V bede w interectntinentalu ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości