W sobotę 24.12 o 12 ustawiamy się na wigilijne pływanie w Mielnie, jak ktoś będzie miał ochotę wpaść, popływać albo po porostu przybić piątkę to zapraszamy !!
Cześć Miszczu! - jak mówi Zbynio... Jak nie znajdę kite to wezmę chociaż kamerę! Wiem, że na pływanie szykuje się Janusz - ok.14.00 Ale Mikołaja z prezentami to organizuje Mirek! Na razie ! Tolek
Witam Plan na sobotę jest taki aby wskoczyć na jamnejski lód. Moori i ja jedziemy z buggusami na tasakach możliwe ze będzie jeszcze jedna osoba na buggusie. Co do miejsca nie znamy jeszcze dokładnego ale WG pokazuje jutro ładny wiaterek nawet na małe kity. Jeśli jest ktoś zainteresowany to będę podawał tutaj informacje albo dzwońcie do mnie. Wstępny plan na miejscu około 12
W zależności od wiatru żeby nas nie wywalało na jezioro w razie czego. Teoretycznie kierunek Osieki ale jeszcze jak ustalimy damy znać. http://landkiting.pl/forum/viewtopic.ph ... n&start=30 tutaj macie link do lądowego forum na którym tez się ustawiamy
Ja się piszę W końcu jakiś snowkite jak się cieszę Jak wygląda lód na Jamnie ?? Napadało trochę śniegu, także jeżeli na polach będzie w porządku to lepiej chyba mieć pod sobą trawkę, niż lodowatą wodę
Wlasnie byl u mnie znajomy z Labusza i troche postraszyl. Wczoraj mu pies wpadl do Jamna. Lod w niektorych miejscach peka. A teraz gorzej bo snieg przykryl i nie widac gdzie...takze moze jakis ladzic / pole?
Zostaliśmy odwiedzeni skutecznie od lodu dlatego też jedziemy do strzeżyenicy. tym bardziej ,że ICM pokazuje lepszy wiatr w Mielnie niż w Koszalinie i bardziej od płn. Godzina 12 powinniśmy byc (ja i moori) na miejscu z tego co wiem Max ma być wcześniej