chodor pisze:CZY MOŻE KTOŚ DORADZIĆ W WYBORZE OPEN C CZY BANDIT 3 A MOŻE OZON C4 BAĆ SLINGSCHOT ALBO COŚ INNEGO TYPU NEMEZIS. OCZYWIŚCIE NIE MÓWIMY O SPRZĘCIE Z TEGO ROKU.CHODZI MI O DOŚWIADCZENIA Z TEGO TYPEM LATAWCA A NIE OPIS MOŻLIWOSCI JAKI MOZNA ODSZUKAĆ W NECIE . JAK TO MÓWIĄ TEORIA A PRAKTYKA
chodor pisze:CZY MOŻE KTOŚ DORADZIĆ W WYBORZE OPEN C CZY BANDIT 3 ...
FilipN pisze:... a na Nemesisach przepływałem cały sezon więc nie będę obiektywny... mocno kopią z krawędzi i fajnie odpuszczają, są ciężkie na barze. Za to delikatnie mówiąc nie są mistrzami wstawania z wody i przez cienkie tuby bywają niestabilne przy dużym przeżaglowaniu.
FilipN pisze:...A RPM - pływałem na dwóch ustawieniach (wake i cos tam drugiego) i tak jak mówię - latawiec na prawdę dobry, 12m na którym pływałem ma bardzo ładny dolny zakres. No i fajna jakość wykonania. Ale mi osobiście bardzo przeszkadzała lekkość na barze. Pewnie po kilku dniach bym sie przyzwyczaił...
Barosz21 pisze:Ja tam bym nie rozkminiał czy Bandit ma cos z open C czy nie. Producent napisał Open Delta C wiec jest open.
FilipN pisze:... to producent może sobie nazywać go jak chce... to i tak nic nie zmieni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości