Dzisiaj w górnym Szczyrku -5C i puch. Chyba lepiej Istebna choć tam feryjno-piknikowy anturaż

szed pisze:Robin, a gdzie Ty na tą Jurę ciśniesz? Koło Zawiercia? Przecież śniegu nie ma i plusowa tem.
Dorian :: SurfPoint pisze:A Ty Szed na 7:00 do kosciola w niedziele chodzisz?;)
szed pisze:Dorian :: SurfPoint pisze:A Ty Szed na 7:00 do kosciola w niedziele chodzisz?;)
..hehe... nie, na snowkite jeżdżę![]()
Na Złotym Groniu śniegu po uda. Rozłożenie, napompowanie latawca i podpięcie linek to naprawdę wyzwanie. Super warunki śniegowe ale niestety wiatru nie było tyle ile się spodziewałem, że będzie.
szed pisze:No taki nazwijmy to punkt cumowniczyW zimę zawsze mam ze sobą kawałek taśmy z karabinkiem. Latawki na śniegu niezbyt chętnie siedzą na swoim miejscu jak wieje. Poza tym to dość wygodne do startowania/lądowania.
Dorian :: SurfPoint pisze:A do czego to przyczepiles?
Znam jeszcze patent z takim wkretami do lodu, korzystacie z tego?
a my pohasaliśmy na lotnisku w Bielsku
śniegu zdecydowanie mniej niż w górnych partiach gór ale dało radę i wiatrowo super do 24 knotów
momentami było dużo na 9m
MArcinBe pisze:a my pohasaliśmy na lotnisku w Bielsku
śniegu zdecydowanie mniej niż w górnych partiach gór ale dało radę i wiatrowo super do 24 knotów
momentami było dużo na 9m
czy ja wiem, czy tak superowo...
wiatr nierowny, ze az strach skakac, a strach skakac tak czy siak,bo tyle sniegu,ze porownac by to mozna do plywania w wodzie po kostki![]()
jak dla mnie "zaliczone",ale ogolnie slabo, w sobote sprawdzalem ilosc sniegu to wygladalo duzo fajniej,niestety odwilz i deszcz zrobily swoje...
wieloryb pisze:biorąc po uwagę jaką mamy zimę w tym roku to trzeba się cieszyć z każdego halsu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości