Filmowa promocja kitesurfingu w Polsce - projekt

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post01 kwie 2011, 10:22

kemping Solar i Koniu z Cabrinhą dostali za darmo ogólnopolskiego lansa. i to w TV nawet poszło (TVN24) godzinę temu!
i jeszcze: http://galeria.trojmiasto.pl/Montelansi ... cja=5#foto
tylko nie wiem, czy ten styl wpisuje się w strategię medialną znanych nam firm...
na szczęście dziś 1 kwietnia. :wink:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2011, 20:11

BraCuru pisze:
Smokie pisze:Marku chyba coś przegapiłeś lat temu 6 ;)

Smokie - przypomnij - nie pamiętam :oops:
W 2005 byłem jak Bill Clinton - przyznaję się, że zaglądałem na KF.pl ale nic nie pisałem :lol:
Pierwszego posta popełniłem w 2006 :wink:

viewtopic.php?f=1&t=3110

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2011, 17:02

cześć,
wyjdzie ze narobiłem szumu i spierd...

ale miałem poważniejszy wypadek (uszanujcie, ale nie chce o tym tu rozmawiać) i na dłużej mnie unieruchomiło. :evil:

Projekt filmów promocyjnych będzie się musiał zatem nieco obsunąć.
Na bieżąco z Mlecznym, wypracujemy w czerwcu (nam nadzieje) scenariusz. Coś już nam się krystalizuje koncepcja.

Więc pewnie mowa o produkcji - byłaby o sierpniu - wrześniu, jak dobrze pójdzie.
Lub przynajmniej od Łeby zacząć (jak mobilność pozwoli) zbierać dodatkowy materiał.

Potencjalny sponsor/donator (od tego zależy ta produkcja) z branży masowej- prawie był dogadany, ale po temacie Rzucewa, nie chciałby być on kojarzony z kite/jego marka.
Robota zatem od nowa...

Podsumowując: będą konkrety w kwestii produkcji promo, odezwę się na pewno ze szczegółami.

Proszę, nie dyskutujmy na ten temat. Kwestie podałem czysto informacyjnie.
Nie jest mi łatwo to pisać to co pisze, ale sprawy prywatne potoczyły się inaczej w tym roku.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post20 sty 2012, 14:32

I jak tam idzie, chlopaki? :roll:

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post21 sty 2012, 00:06

Temat został zawieszony i czeka na lepsze czasy. Nie zginął.

Z perspektywy
1. nie ma chetnych do wyłozenia kasy na produkcje, a bez tego raczej nie sklei się nic bardziej złożonego co można pokazać szerszej publice.
2. po wiosennych dyskusjach na temat forda,i innych dywagacji zwiazanych z kite /ubezpiecznia, psk, bezpieczenstwo etc/- nie ma sensu takiego filmu/filmów , bo po co doprowadzać do jeszcze wiekszej polaryzacji środowiska? jaki byłby tego sens?
3. byly tu dyskusje o tym ze nie trzeba promocji, ze kite jest wystarczajaco popularny. wiec byc moze tak jest? pozostawiam to już dyskutantom.
4. chyba też nie chodzi o uszczesliwianie... skoro ta koncepcja nie działa to może są inne lepsze, znacznie lepsze niż to co tu zaproponowano?

np. był czas ze promocją dla kite było to co zrobił Janek. widać to było w (TVP, Gazeta.pl, Sport.pl).
Jego kolejne wyzwanie, też ma szansę zaistnieć medialnie.

Wróć do „Forum Główne”