boldek pisze:Ja odpowiem tak - nikomu chyba PSKite nie zaszkodziło, ale jeśli nadal będzie uważało, że ma prawo wymagać czegoś od nas,
No właśnie napisz jeszcze gdzie PSKite wymaga czegoś od Kowalskiego
Jako członek tego stowarzyszenia mam prawo wymagać aby "ufoludki" nie jechały po czymś o czym nie mają pojęcia albo po kimś po kim nie znają.
Jas. sypie "gównem" i jemu można bo to nerwy mu puściły, bo to trendy chlapać bez sensu o PSKite, bo to w modzie walczyć o "wolność" KS itd.
O jakiej pomocy piszesz od "nas"? Chyba sobie żartujesz - konkursu na sportowca 2011 nie jesteśmy w stanie choćby przygotować

Podarlismy ryja, oblaliśmy się szambem i co? Cytując: "gówno"

Dzięki Kiteforum.pl
Jeszcze raz napiszę:
PSKite robi swoje a Kowalski niech się łaskawie odp***li od PSKite. Ja nie wchodzę do domu Kowalskiego i nie komentuje jakie ma położyć tapety bo się na tym nie znam
Także Kristoff i inni specjaliści - naucz się pływać, zorientuj się kto jest kto, załóż klub, zorganizuj zawody lub wypad dla 20 osób na koniec świata a potem napisz z perspektywy doświadczonego - wówczas będziesz czaił klimat a jak zostaniesz członkiem PSKite to nawet będziesz mógł wymagać i żądać. Jeśli nie masz na to ochoty to skup się na pisaniu w innych wątkach bo stąpasz po nieznanym Ci gruncie.
Jeszcze jedna wskazówka dla inteligentnego Kowalskiego - ilu z nas pamięta ile Cabrinha miała Crosbowów w swojej linii wypuszczonej w 2005? Niech popatrzy ile jest ich teraz. Podobnie North i inne firmy. Ile latawców potrzebuje aktualnie Kowalski aby bezpiecznie pływać w każdych warunkach? Więcej niż w 2006. Zgadza się? Fajnie byłoby mieć 2 latawce pozwalające na bezpieczne pływanie. Czyż nie? Kto to wymusić na producentach? Kowalski? Poczytajcie sobie podsumowanie ostatniego walnego IKA i wpływu jaki miało na nim PSKite. Dlaczego Adam został jednogłośnie wybranym do zarządu IKA? To jest zbyt trudne dla większości do przealizowania. Lepiej walnąć "gównem" o wolności niż złożyć komuś gratulacje czy choćby podzielić się życzeniami świątecznymi (12 osób).
PusieK pisze: chciałem wystartować w zawodach Forda, chyba w ostatniej edycji który były rangą chyba MP, jednak PSKite postawiło warunek, że każdy kto chce wystartować musi być członkiem PSKite!! Pamiętasz BraCuru? Dopiero po nagonce na KF zrezygnowano z tego zapisu!
Fakt że zrobiło się gorąco ale to nie KF było przyczyną zawieszenia wniosku walnego. Fakt drugi jest taki że w racingu nie da się uniknąc takiego przepisu i jestem przekonany że niczego lepszego nie wymyślimy w zawodach PP i MP. Poziom jest już tak wysoki, że zawodnicy zabiją nas jeśli tego nie zrobimy. Zobacz jak jest w innych regatach PP innych klas żeglarskich. Zapraszam z wnioskami na forum PSKite. Fakt trzeci - czy gdyby regulamin pozwolił na wprowadzenie tego wniosku ile osób mniej faktycznie by się pojawiło? Zero! Przecież nie przyjechałeś a się nakrzyczałeś. Zgadza się?
Druga sprawa pomysł wprowadzenie obowiązkowego OC dla wszystkich osób uprawiających KS. Pamiętasz? Po nagonce temat też ucichł.
Komuś się chyba pomyliło. Ja będę zawsze dążył do rozwoju PSKite w kierunku BKSA. No chyba że Rolnik z Jurgenem i inni populiści zdominują PSKite i wprowadzą demokratycznie jakiś tam system hipisowsko-anarchistyczny. Mało prawdopodobne bo populistom nie na rękę rządzić.
Koniec końców jest taki że nikt nikogo do niczego na KF.pl nigdy nie przekonał i nie przekona.
Idę się pakować na mega wyjazd promujący ten pojebany KS i bandę cwaniaków z PSKite - a i przy okazji zarobię sobie na lepszą limuzynę niż ma już Prezes
PS.Barosz - może zmień nicka na Bartosza i nie będzie więcej przejęzyczeń
Co do sportów które się nie promują już na forum padły nazwy.
Wybacz nie mam czasu przejrzeć szczegółowo. Możesz wymienić parę popularnych sportów minimum rozmiarowi KS co nie mają żadnej formy zrzeszenia, klubów, stowarzyszeń, związku etc