rolnik pisze:Waldi wziales dzisiaj kamerke ?
waldir pisze:rolnik pisze:Waldi wziales dzisiaj kamerke ?
Niestety nie miałem jej jeszcze bo kurier dopiero dojechał po południu. Będą filmiki z innych wypadów. Najpierw wyleczę moje zapalenie nadkłykcia łokcia cokolwiek to jest nap... niemiłosiernie.Jutro Miediwe dla mnie nie aktualne niestety
maniek1975 pisze:TO OD KL![]()
ZAL ZE W PT SIĘ NIE ZDECYDOWAŁEM
a reki nie zmieniales?ten sam ruch kilka set razy
rolnik pisze:a reki nie zmieniales?ten sam ruch kilka set razyNie wierz ortopedom za kilka dni Ci przejdzie .Oklady z kapusty
albo lepiej gorczyca czarna .Znalezione w necie moze sie przydac mi pomoglo nie raz:
Kupujemy w Herbapolu gorczyce czarna /jeśli takiej nie znajdziemy, może być biała/. Gorczyca czarna ma lepsze właściwości przeciw zapalne.
Mielimy gorczyce w młynku do kawy,2 duże łyzki zmielonej gorczycy na 1/2l wody przegotowanej, cieplej, tak aby można było w tej wodzie umoczyć gazę i żeby okład nie poparzył nam skory. Trzymamy ten okład przez 10-15 min, po czym zdejmujemy i następną gazę moczymy w roztworze. Czynność tą powtarzamy od 3-5 razy. Pamiętajmy aby gazę którą zdjęliśmy przepłukać, ponieważ gorczyca ściąga stan zapalny. Oczywiście w zależności od potrzeb czynność ta powtarzamy przez parę kolejnych dni. Bez tabletki też można żyć"..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości