Pluto pisze:Kontaktowałem się w tej sprawie z Colorem, pokrótce przedstawiłem mu cała tu opisaną sytuację.Bardzo chciałbym pozytywnie wszystko zakończyć, wszystko spłacić i wymazać całą akcję z pamięci.
Pluto, czuję się niejako wywołany do tablicy i powiem tylko, że od chwili pożyczki do czasu Twoich problemów "rodzinnych" minęło jakieś 10 miesięcy, w tym czasie nie zwróciliście ANI ZŁOTÓWKI, mimo że były konkretne ustalenia i dodatkowo kilkakrotnie się przypominałem - skończyło się na obietnicach, a kolejny rok nie zamierzam czekać na "uzbieranie" środków - nie wieszaj więc psów tylko na Pauli bo jesteś współodpowiedzialny za taki stan rzeczy.
Zgodnie z prawem, teraz odpowiadacie kolektywnie za taki stan rzeczy, gdyż termin wymagalności minął, do tego Paula będzie miała sprawę karną i mam nadzieję, że chcąc umniejszyć swoją winę, przyczynisz się do tego aby sprawiedliwości stało się zadość, bo w jej przypadku to już recydywa.
Z resztą... sam możesz wysunąć swoje roszczenia wobec Pauli, chyba nie masz skrupułów w obecnej sytuacji... ?