Witam,
mam problem z pompowaniem tub poprzecznych. Zanim zdążę zatkać zawór to połowa powietrza ucieka. Na początku były kulki, a teraz nie wiem gdzie je wcięło. Jest jakiś patent na to? Chodzi o Besta Kahoonę.
koni74 pisze:Witam,
mam problem z pompowaniem tub poprzecznych. Zanim zdążę zatkać zawór to połowa powietrza ucieka. Na początku były kulki, a teraz nie wiem gdzie je wcięło. Jest jakiś patent na to? Chodzi o Besta Kahoonę.
desperadek pisze:Jeśli kulki były to albo jakimś cudem wpadły do wnętrza balonu, co wydaje się niemożliwe,
777equity pisze:One pump i temat zapiety
desperadek pisze:Jeśli kulki były to albo jakimś cudem wpadły do wnętrza balonu, co wydaje się niemożliwe, albo wyleciały na zewnątrz. Mi się taka sytuacja zdarzyła w Egipcie ale to wynikało z bardzo wysokiej temperatury i wentyl rozmiękł do tego stopnia że ciśnienie powietrza było w stanie wypchnąć kulkę. Kuleczki znalazłem i powciskałem do wentyli. W temperaturach do 30 C nie ma tego problemu i kulek nie trzeba pilnować. Latawiec crossbow 2007
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości