prasonissi, rodos 23.09- poszukuje noclegu

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
50cent
Deska: Placebo 133x40
Latawiec: wypożyczalnia
Kontaktowanie:

Post13 wrz 2011, 14:33

Prasonissi 23.09.2011

kupilem okazyjnie bilet n a Rodos, przylatuje wieczorem , wylot z Wwy,

W lighthousie powiedzieli mi że doba 86 ojro za pok 1 os.
zna moze ktos jakąś tańsza kwatere gdzie mógłbym sie kimnac, chce plywac przez tydzień i najlepiej pasowalo by mi aby mieszkac na praso albo chociaz w katavi ????????????

Prosze o radę

Pozdro

Adam

505-061-895

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post14 wrz 2011, 15:53

Wez namiot i kimaj na wydmach (na samym spocie). Na miejscu raczej nie znajdziesz kwater.

777equity
Deska: NOBILE NHP 134
Latawiec: Slingshot RPM

Post18 wrz 2011, 17:21

Jesli chcesz tanio to tylko namiot po stronie Wave jak kolega pisal
najblizej w katavii masz kwatery 5km od spotu zawsze stopem mozesz sie zabrac pytaj w knajpie u Louisa w Katavii albo polskich instruktorow z baz windusrfingowych via email o dostepnosc kwater

sczmur

Post30 wrz 2011, 19:48

Panowie mam takie pytanko wiem ze juz byla o tym mowa ale to juz jakis czas temu i nie wiem jak sie sprawy maja aktualnie... Mianowicie jak to jest z tym zakazem rozbijania sie na Prasonisi? Bo wizja wyjazdu za 2k z namiotem i pozniej placenie grzywny + spanie pod chmurka jest dosc slaba... Prosze o odpowiedz jak sie ta kwestia rozwija od 2007(ostatnie opisy tej sytuacji znalazlem z tego czasu...)
Z gory dzieki

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post01 paź 2011, 01:27

Nie przejmuj się tym kompletnie. To jest Grecja :wink: Tym bardziej o tej porze. Na milon porocent nikt ta nie przyjedzie cokowliek sprawdzac. Po pierwsze cale to zamieszanie w tej sprawie robia jak zwykle polskie bazy i biura, a po drugie jesli juz raz czy dwa razy w ciagu calego sezonu ktos tam przyjedzie to jest o tej wizycie wiadomo duzo wczesniej i kazdy wie jak sie do tego przygotowac. Poza tym jesli juz to maja cokolwiek do kamperow znajdujacych sie bezposrednio na plazy lub nawet szkolek, ktore tak naprawde nie powinny tam uczyc kitesurfingu. Zwykly gosc, ktory ma jakis tam namiocik gdziesz w prasoniskich krzczorach na wydmach nie ma sie naprawde co przejmowac... watpie aby im sie chcialo go tropic nawet.. :D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”