bombo pisze:Ja na bank przyjade ,tylko nie wiem czy nie lepiej będzie przy tym wietrze na plaży przy zapoże ?????
hawter2000 pisze:Boli mnie bardzo ze mnie ominie taka prognoza,a na takim kierunku wiatru na domaniowie to jeszcze nie mialem przyjemnosci.Miejsce ktore zaznaczyles jest spoko,ale zazwyczaj tam pelno wedkazy(sie przegoni
![]()
)Moge tylko powiedziec ze na plazy przy tamie jest takie same dno jak na dzikiej czyli plytko w glab.Pozdr i milych lotow i nie zapomnijcie dobrego kremu z filtrem
kodi pisze:Ok. Panowie. Wstępnie ustawiamy się jutro w Kaleniu. Ja mam nadzieję dotrzeć około 11-12.
Kolega Piekarz też się da namówić.
A kolega Lukas to żółty slingshot??
Lukas pisze:Zajrzę o Was pierwszy raz - pytanie odnośnie dojazdu - wyjeżdżam trasą nr 12 ( na Przysuchę ) po przejechani kilku km skręcam w prawo i do miejscowości Kaleń a dalej - podrzućcie jak tam dotrzeć.
Dziękuję i do zoo
kodi pisze:Lukas pisze:Zajrzę o Was pierwszy raz - pytanie odnośnie dojazdu - wyjeżdżam trasą nr 12 ( na Przysuchę ) po przejechani kilku km skręcam w prawo i do miejscowości Kaleń a dalej - podrzućcie jak tam dotrzeć.
Dziękuję i do zoo
Skręcasz z 12 na Kaleń, jedziesz kilka kilometrów i za tabliczką Kaleń masz skrzyżowanie. Prosto asfalt, w prawo asfalt a Ty skręcasz w lewo na wertepyKilkaset metrów i jesteśu celu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości